“Alle antwoorden die je zoekt, bezit je al”

Atie van Gennip

Timothy Leerdam

Coach

Lopend door de straten van Rotterdam als klein jongetje, kijkend naar de rijke diversiteit aan mensen, culturen en religies, hebben mensen en hun gedragingen mij altijd geïnteresseerd.

Waar komt bepaald gedrag nou vandaan? Hoe komt het dat iemand is wie hij/zij is? Kun je je eigen gedrag ten positieve veranderen wanneer het je niet meer dient?

Vragen die mij mijn hele leven hebben geboeid en gefascineerd. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. En geleid tot de keuze om als coach te werken en me aan te sluiten bij Dynamisch Bureau, een groep gelijkgestemde coach-collega’s.

Ik krijg er energie van om jou te begeleiden in jouw groei, een setting te creëren waarbij jij je welkom en gezien voelt. Ongeacht jouw achtergrond of vraagstuk. Met aandacht luister ik naar jouw verhaal om samen te ontdekken wat jouw volgende stap is.

Door mijn achtergrond, 14 jaar aan ervaring in het bedrijfsleven, persoonlijke groei en mijn NOBCO geaccrediteerde coachopleiding te combineren, kan ik jou helpen bij het nemen van een volgende stap in jouw ontwikkeling en loopbaan. Door methodes in te zetten zoals NLP, visualisatie, Transactionele Analyse, Systemisch werken en Voice Dialogue is mijn aanpak altijd resultaatgericht.

Door het stellen van de juiste vragen zet ik je aan het denken. Met spiegelen, creëer ik bewustwording rondom jouw patronen en gedragingen die tot nieuwe inzichten leiden. Dit alles om jou te begeleiden in jouw groei.

Ik geloof dat groei begint wanneer jij hiervoor kiest. En dat alle antwoorden die je zoekt al in jouw bezit zijn. Dus laten we samen op ontdekkingsreis gaan en ontdekken welke antwoorden in jou zitten!