• Nederlands
 • Engels

Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Geprek1

Re-integratie 2e spoor voor hoger opgeleiden

In het re-integratie spoor 2 traject bij Dynamisch Bureau sluiten wij precies aan bij jouw wensen, situatie en persoonlijke talenten. Het traject voldoet bovendien volledig aan de eisen die UWV hieraan stelt.

2e spoor: creëer nieuwe kansen en een passende baan vanuit je ziektesituatie

Het kan lastig zijn om vanuit ziekte weer aan het werk te komen. Het liefste zou je misschien terug willen naar je oude werk, maar dat kan niet meer, óf het is niet zeker of je kan terugkeren in je oude werk.

Je kan je afvragen of werkgevers wel op jou zitten te wachten en je kan je onzeker voelen door je beperkingen. Hoe ga je het aanpakken, wat zijn alternatieve functies voor jou, wat wil je de werkgever wel en niet vertellen?

Allemaal vragen die je bezig kunnen houden, en waarmee een persoonlijke coach van Dynamisch Bureau je kan helpen in een spoor 2 re-integratietraject.

Dynamisch Bureau, een uitstekende keuze

Dynamisch Bureau heeft uitstekende resultaten en een hoge klanttevredenheid.

We hebben veel ervaring met de begeleiding bij emotionele en psychische klachten. Hierbij valt te denken aan burn-out, autisme, depressie, persoonlijkheidsstoornissen, angsten en psychosomatische klachten.

De medewerkers van Dynamisch Bureau zijn zelfstandig ondernemers met jarenlange ondernemers- en werkervaring die hun uitgebreide netwerk van potentiële werkgevers voor je inzetten.

Lees meer over de opbouw van een re-integratie 2e spoor traject of bekijk hier veel gestelde vragen bij een spoor 2 traject.

Plant

Wat bereik jij met het 2e spoor traject:

 • Belemmeringen die het je lastig maken om weer aan het werk te komen, zoals het onvoldoende aangeven van je grenzen en onzekerheid over jezelf, zijn verdwenen
 • Helderheid over je talenten en een goede persoonlijke presentatie
 • Inzicht in je talenten, mogelijke functies en richtingen door het benutten van ons uitgebreide testportaal
 • Duidelijkheid over wat je wil en kan
 • Met succes netwerken naar een baan
 • Optimaal gebruik maken van social media
 • Een professionele profielfoto door je te laten vastleggen door onze fotograaf
 • Effectief solliciteren: een goed cv maken, brieven schrijven, oefenen met sollicitatiegesprekken
 • Helderheid over wat je wel en niet wilt delen met een potentiële nieuwe werkgever
 • Goed onderhandelen bij een sollicitatie
 • Ons doel: een functie waar jij weer blij van wordt!

Een vaste coach en een keuzemogelijkheid voor groepssessies bij het 2e spoor re-integratie

Tijdens het gehele re-integratie tweede spoor traject bij Dynamisch Bureau word je begeleid door je eigen persoonlijke coach waarmee je individuele sessies hebt. Hierin heb je alle tijd en ruimte voor jouw persoonlijke proces.

Daarnaast organiseren wij regelmatig interessante groepssessies met een thema, zoals “talenten”, “pitchen”, “netwerken”, en “het sollicitatiegesprek”, waar jij aan kan deelnemen, samen met anderen die ook bij ons in begeleiding zijn voor hun loopbaan. Tijdens de sessies is er veel herkenbaarheid, steun en mogelijkheid om te netwerken!

Als je toe bent aan betaald werk, kun je aansluiten bij onze maandelijkse bijeenkomsten van Jobconnection. Het doel is elkaar ondersteunen in het vinden van werk, van elkaar leren, elkaar inspireren en waar mogelijk gebruik maken van elkaars netwerk.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen en hoe jouw 2e spoor traject eruit kan zien?

Bel ons binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: