Werkfit Maken vanuit UWV

Het doel van onze begeleiding binnen Werkfit Maken is dat je, na het traject, er weer helemaal aan toe bent om aan de slag te gaan. Waar we naar streven is dat je staat te popelen om de volgende stap te zetten en dat is netwerken en solliciteren naar de baan die bij je past!

Ervaring sinds 2005 met uitstekende resultaten

Bij Dynamisch Bureau kan je terecht voor een re-integratietraject via het UWV dat precies aansluit bij jouw situatie, mogelijkheden en wensen. Wij doen naast Werkfit Maken trajecten andere trajecten via UWV. Dat is prettig, want een switch van bureau is dan niet nodig.

Onze trajecten zijn bestemd voor mensen die vanuit het UWV een ziektewet, WIA of Wajong uitkering hebben. We hebben hier ervaring mee sinds 2005 met uitstekende resultaten.

Samen met jou en je contactpersoon van het UWV, onderzoeken we wat jou belemmert om weer aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onvoldoende zicht op wat je wilt en kunt, gevoelens van onzekerheid en uitzichtloosheid, moeite met het bewaken van je grenzen en onvoldoende ervaring in jouw richting. Onderdeel van het traject kan ook zijn dat we je helpen om een plek te vinden waar je werkervaring kunt op doen.

We bespreken welke begeleiding jouw belemmeringen weg kan nemen en verwoorden dit in een re-integratieplan. Na de goedkeuring van het plan, start het traject zo snel mogelijk.

Wat bereik jij met “Werkfit maken”?

  • Inzicht in je talenten en een goede presentatie
  • Overwinnen van belemmeringen
  • Helderheid over een passend en realistisch loopbaandoel
  • Beter zicht op jouw persoonlijkheid, sterke kanten en mogelijke beroepen door de inzet van ons testportaal
  • Het vinden van en functioneren binnen een passende werkervaringsplaats
  • Zin in de volgende stap: netwerken en solliciteren
  • Snel weer aan de slag in een baan die bij je past via het traject Naar Werk

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een re-integratietraject in opdracht van het UWV?

Effectief