Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Eindhoven

Regio Amsterdam

Team

Maak kennis met ons team

Bij Dynamisch Bureau staan we ervoor dat iedereen er mag zijn en ertoe doet. We willen dat iedereen een kans krijgt zich te ontwikkelen en te bloeien, authentiek te zijn en te doen wat bij hem/haar past.

We begeleiden hoger opgeleide medewerkers en teams bij het optimaal inzetten van hun talent. Talenten worden duidelijk, resultaten verbeteren en mensen vinden werk waar hun hart ligt. Alle coaches werken vanuit een grote sociale gedrevenheid en met elkaar willen wij bijdragen aan het vergroten van werkgeluk.

De loopbaancoaches zijn geregistreerd bij Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. En iedereen is uniek, dus onze coaches ook. Maak kennis met de coaches en lees hieronder meer over hun professionele achtergronden en waar zij persoonlijk voor staan.

Maaike Pronk team

Maaike Pronk, commercieel directeur/loopbaancoach/TMA talent professional

‘Sta één keer vaker op dan je valt en je zult slagen.’

“Ik wil met mijn bedrijf een steentje bijdragen om ontslag en ziekte te voorkomen. Dit door werk zoveel mogelijk te laten aansluiten bij mensen hun talenten. Mocht ontslag of ziekte toch aan de orde zijn, help ik graag mensen met het “benutten” van deze moeilijke situaties, zodat zij een positieve nieuwe start maken.”

Lees meer over Maaike

Monica

Monica Scheffer, operationeel directeur/loopbaancoach/TMA talent professional

‘Een weg ontstaat door hem te belopen.’

“Het is mijn missie mensen sterker in hun werk te laten staan. Als mensen werk doen dat past bij wie ze zijn en wat ze kunnen, levert dat meer plezier, voldoening en energie op.”

Lees meer over Monica

Amelia

Arjan uit de Bosch, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Zoek jij antwoorden? Ik heb de vragen!’

“Je wordt vaak op jonge leeftijd al gevraagd loopbaankeuzes te maken, die je door het ontbreken van levenservaring, volgens mij, nog niet kán maken. Veelal worden dan verkeerde keuzes gemaakt. Wanneer je later in een situatie verkeerd waarin je wordt gedwongen opnieuw naar je loopbaan te kijken, vind ik het van belang dat dat goed wordt aangepakt, en dat mensen op zoek gaan naar datgene wat werkelijk bij ze past. Zelf heb ik ook in zo’n situatie gezeten waarin ik opnieuw moest kiezen.”

Lees meer over Arjan

Atie van

Atie van Gennip, coach/TMA talent professional

‘Geluk is niet afhankelijk van de dingen buiten ons maar van de manier waarop wij die zien.’

“Als kind uit een groot gezin ben ik gefascineerd door de verschillen tussen mensen en de effecten van hun gedrag. Over heel wat gebeurtenissen hebben we geen zeggenschap, maar we hebben wel een keuze hoe we reageren op deze gebeurtenissen.”

Lees meer over Atie

Barbara martinus

Barbara Martinus, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Jouw verhaal is de bron van wijsheid.’

“Als coach laat ik jou “op verhaal komen”. Mijn oprechte nieuwsgierigheid en enthousiasme zet ik in om naar jou te luisteren en vragen te stellen. Waarom heb je bepaalde afslagen genomen in jouw leven? Welke hobbels en valkuilen ben je tegengekomen en wat waren de juiste paden voor jou? Wat neem je mee uit jouw ervaring?”

Lees meer over Barbara

Caroline

Caroline van Dullemen, coach/TMA Talent Professional

‘Leven en werken met plezier!’

“Als coach bij Dynamisch Bureau loop ik graag een stukje mee in jouw leven. Om te kijken hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt en gelukkiger wordt. We gaan op zoek naar plezier, voldoening en kracht. Ik streef er samen met jou naar dat het niet altijd maar “moeten, moeten” is, en dat je gaat leven  vanuit je eigen keuzes. In plaats van alleen maar rennen vanuit de verwachtingen van anderen.”

Lees meer over Caroline

Caroline

Cees Eenhoorn, coach

‘Waar een wil is, ontstaat een weg.’

“Graag begeleid ik coachees bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven.
Wij gaan samen op zoek naar jouw talenten en vaardigheden die je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Ik wil je graag ondersteunen om in beweging te komen om zo de juiste plek te vinden.”

Lees meer over Cees

Caroline

Chantal Samson, loopbaancoach/TMA Talent Professional

‘Als je durft te voelen, vind je je eigen richting.’

“Graag wil ik mensen laten floreren. Ik wil ze laten stralen in hun werk en hun privéleven. De sleutel tot werken en leven met plezier en rust, is stilstaan bij wie je écht bent, wat belangrijk voor je is en wat je in de wereld wil zetten.”

Lees meer over Chantal

Conny van

Conny van Leeuwen-Baart, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Don’t be afraid to fail, be afraid not to try.’

“Op een bepaald moment in je leven, kan het zomaar gebeuren dat je denkt: ”Is dit het
nu?” en “Wil ik dit wel blijven doen tot mijn pensioen?” Misschien ben je op zoek naar
een nieuwe uitdaging in je werk voor meer energie, balans of zingeving. Ik herken je
positie. Soms is het tijd om bewust te kiezen voor een nieuwe weg.”

Lees meer over Conny

Denise

Denise van Marwijk, loopbaancoach/TMA Talent Professional

‘Het recept: werken vanuit je hart!’

“Ik geloof dat je met het volgen van je hart in combinatie met een snufje gezond verstand op de werkplek kan komen die het beste bij jou past. Ik begeleid je graag om je talenten te (her)vinden en deze werkplek te vinden.”

Lees meer over Denise

Denise

Dominique van Wingerden, coach/TMA talent professional

‘Ken jezelf, leef jouw unieke missie!’

“Ik geloof dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een liefdevollere wereld.”

Lees meer over Dominique

Denise

Eveline de Vos, coach

‘Je zelfvertrouwen is jezelf vertrouwen.’

“Mijn eigen “zoektocht” in mijn loopbaan gebruik ik graag in de begeleiding. Het opnieuw kijken naar jezelf, naar je talenten en naar je verborgen ambities kan een enorme positieve prikkel geven waar je vertrouwen en focus uit haalt. Het bouwen aan jezelf en je loopbaan is echter vaak lastig alleen te doen. Ik help je hier graag bij!”

Lees meer over Eveline

van Hulzen

Hélène van Hulzen-Zuidgeest, loopbaancoach/TMA talent Professional

‘Het is beter op weg te gaan en later je koers te wijzigen dan stil te staan.’

“Jouw hele loopbaan en leven ben je in beweging, hoe groot of klein de verandering ook is. Soms maak je zelf een beslissing, of is die voor jou genomen. Ik begeleid je graag bij “bewegingen” in je loopbaan.”

Lees meer over Hélène

van de Ree

Jacobine van de Ree, coach/TMA talent professional

‘Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg.’

“Nieuwsgierigheid is mijn motor. Ik wil “achter” de dingen kijken en het meest vertrouwen op dat wat ik het minste begrijp. Mijn missie is om jong en oud nieuwsgierig te maken naar zichzelf. Hen de verbinding te laten maken met hun talenten zodat ze die krachtig inzetten en daardoor gaan stralen.”

Lees meer over Jacobine

van de Ree

Karin Kleijwegt, loopbaancoach

‘Een pas op de plaats, helpt je vooruit.’

“Als je niet meer je oude werkt wilt of kunt doen, dan is het goed om eens stil te staan bij de volgende stap. Want wat wil of kun je (nog) wel? Ik help je graag om bewust stil te staan en antwoorden te vinden. ”

Lees meer over Karin

van der Kroon

Kitty van der Kroon, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Creëer nu je eigen toekomst, voordat straks een ander het voor je doet.’

“Bij coaching staat de mens op de eerste plaats, niet het traject. Het is mooi om degene die je coacht aan een nieuwe baan te kunnen helpen, maar meer nog om hem of haar ook de tools en vaardigheden mee te geven om voortaan zelf de regie te houden.”

Lees meer over Kitty

Linda

Linda Hennig-Wijmer, coach/TMA talent professional

‘Kijk welk mooi verhaal zich vormt!’

“Het leven is een weg vol ervaringen en lessen. Wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven. Ik zeg dan: “omarm het en leer ervan”. Benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng. Accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!”

Lees meer over Linda

Marijke

Marijke Haisma, coach/TMA talent professional

‘Je bent goed zoals je bent.’

“Een eenvoudige, maar inspirerende zin. Iedereen doet mee, iedereen telt mee. De mens, het menselijke contact en wat jij nodig hebt, staat bij mij centraal. Vanuit die visie kijken we samen wat nodig is om weer goed in je vel te zitten en de baan te vinden die bij je past. Ik help je in beweging te komen, nieuwe wegen te onderzoeken en een krachtige stap te zetten.”

Lees meer over Marijke

Marion

Marion Plugge, coach/TMA talent professional

‘Tijdelijkheid die blijft’

“Mensen fascineren mij enorm, het is niet voor niets dat ik ooit sociologie ben gaan studeren. Coachen is daarbij mijn lust en leven: ik raak van elk gesprek geïnspireerd en neem er zelf ook altijd iets van mee”.

Lees meer over Marion

Marjan

Marjan de Kievit, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Iedereen is uniek.’

“Wat maakt dat jij jij bent en wie ben je eigenlijk? Een vraag waar je misschien nog geen duidelijk antwoord op hebt. Als loopbaancoach begeleid ik je graag bij het onderzoeken van die vraag. Om vervolgens samen met jou te bekijken wat jij kunt en wat je wilt.”

Lees meer over Marjan

Marjan

Marjolein van den Bosch, coach/TMA talent professional

‘Wie kent jou beter dan jij?’

“Wat ooit de beste werkplek leek, kan nu zomaar anders voelen en dan is het tijd voor verandering. Ik spreek uit ervaring en help je graag de regie over jouw leven te (her)nemen.”

Lees meer over Marjolein

Naomi

Naomi Barnouw, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Kom in actie en geef richting aan jouw loopbaan!’

“Bij Dynamisch Bureau begeleid ik onze coachees met plezier bij het inrichten van hun werkende leven. Ik vind het daarbij belangrijk om je hart te volgen. Ik ben daar zelf steeds bewust mee bezig en ik stimuleer onze coachees dat ook te doen. Graag werk ik aan het zelfvertrouwen van de coachee zodat deze weer zelf de regie in zijn/haar loopbaan neemt.”

Lees meer over Naomi

Naomi

Nicole Kroesen, coach

‘Je hoeft niet het hele pad te kunnen zien, om de eerste stap te zetten.’

“Soms begin je in je leven op een weg, maar lonkt een andere. En soms draai je heel lang op rotondes voor je de juiste weg hebt gevonden. Zelf ben ik ooit afgestudeerd als bedrijfsjurist, maar toen ik eenmaal begon met werken, bleek het “menselijke” meer bij mij te passen dan de regeltjes, het juridische.”

Lees meer over Nicole

Naomi

Petra van Schagen, loopbaancoach

‘Het leven is zo kort, doe wat jou plezier geeft.’

“Als dochter uit een ondernemersgezin wist ik al vroeg wat zelfredzaamheid betekent. Aansporingen als “je zult het zelf moeten doen, een ander doet het niet voor je” hebben mij veel gebracht. Dat dit zich ook tegen mij kon keren, heb ik later ontdekt. Door geen hulp te vragen en geen grenzen voor mezelf te stellen, bleef ik vaak te lang “hangen” in een functie die mij geen werkplezier meer gaf. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als loopbaancoach. Het geeft mij veel plezier mijn coachees wél die rust te gunnen om goede keuzes te maken. ”

Lees meer over Petra

Sanne

Sanne Hoogervorst, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Wees jezelf want niemand kan dat beter dan jij.’

“In de basis gaat het in mijn werk als loopbaancoach om drie vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ik voeg daar altijd een vierde aan toe: hoe bereik ik dat? Ik coach je naar jouw unieke antwoorden op deze vragen. Dit is altijd maatwerk.”

Lees meer over Sanne

Twan Fenger

Twan Fenger, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Het zijn jouw keuzes die doorslaggevend zijn in je loopbaanavontuur.’

“Wij worden op jonge leeftijd al gedwongen om keuzes te maken. Het kiezen van een scholingsprofiel, studie en baan gebeurt op een leeftijd waarbij ik mij soms afvraag of je dan al de juiste keuzes kunt maken.”

Lees meer over Twan