Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team

Maak kennis met ons team

Bij Dynamisch Bureau staan we ervoor dat iedereen er mag zijn en ertoe doet. We willen dat iedereen een kans krijgt zich te ontwikkelen en te bloeien, authentiek te zijn en te doen wat bij hem/haar past.

We begeleiden hoger opgeleide medewerkers en teams bij het optimaal inzetten van hun talent. Talenten worden duidelijk, resultaten verbeteren en mensen vinden werk waar hun hart ligt. Alle coaches werken vanuit een grote sociale gedrevenheid en met elkaar willen wij bijdragen aan het vergroten van werkgeluk.

De loopbaancoaches zijn geregistreerd bij Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. En iedereen is uniek, dus onze coaches ook. Maak kennis met de coaches en lees hieronder meer over hun professionele achtergronden en waar zij persoonlijk voor staan.

Amelia

Arjan uit de Bosch, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Zoek jij antwoorden? Ik heb de vragen!’

“Je wordt vaak op jonge leeftijd al gevraagd loopbaankeuzes te maken, die je door het ontbreken van levenservaring, volgens mij, nog niet kán maken. Veelal worden dan verkeerde keuzes gemaakt. Wanneer je later in een situatie verkeert waarin je wordt gedwongen opnieuw naar je loopbaan te kijken, vind ik het van belang dat dat goed wordt aangepakt, en dat mensen op zoek gaan naar datgene wat werkelijk bij ze past. Zelf heb ik ook in zo’n situatie gezeten waarin ik opnieuw moest kiezen.”

Lees meer over Arjan

Atie van

Atie van Gennip, coach/TMA talent professional

‘Geluk is niet afhankelijk van de dingen buiten ons maar van de manier waarop wij die zien.’

“Als kind uit een groot gezin ben ik gefascineerd door de verschillen tussen mensen en de effecten van hun gedrag. Over heel wat gebeurtenissen hebben we geen zeggenschap, maar we hebben wel een keuze hoe we reageren op deze gebeurtenissen.”

Lees meer over Atie

Barbara martinus

Barbara Martinus, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Jouw verhaal is de bron van wijsheid.’

“Als coach laat ik jou “op verhaal komen”. Mijn oprechte nieuwsgierigheid en enthousiasme zet ik in om naar jou te luisteren en vragen te stellen. Waarom heb je bepaalde afslagen genomen in jouw leven? Welke hobbels en valkuilen ben je tegengekomen en wat waren de juiste paden voor jou? Wat neem je mee uit jouw ervaring?”

Lees meer over Barbara

Caroline

Cees Eenhoorn, coach/TMA talent professional

‘Waar een wil is, ontstaat een weg.’

“Graag begeleid ik coachees bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven.
Wij gaan samen op zoek naar jouw talenten en vaardigheden die je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Ik wil je graag ondersteunen om in beweging te komen om zo de juiste plek te vinden.”

Lees meer over Cees

Conny van

Conny van Leeuwen-Baart, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Don’t be afraid to fail, be afraid not to try.’

“Op een bepaald moment in je leven, kan het zomaar gebeuren dat je denkt: ”Is dit het nu?” en “Wil ik dit wel blijven doen tot mijn pensioen?” Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk voor meer energie, balans of zingeving. Ik herken je positie. Soms is het tijd om bewust te kiezen voor een nieuwe weg.”

Lees meer over Conny

Denise

Dominique van Wingerden, coach/TMA talent professional

‘Ken jezelf, leef jouw unieke missie!’

“Ik geloof dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een liefdevollere wereld.”

Lees meer over Dominique

Denise

George Lim, coach

‘I am the master of my fate, I am the captain of my soul.’

“Ik heb altijd met grote bewondering naar de uniekheid van de mens gekeken. In mijn ogen is iedereen anders, met uiteenlopende karaktertrekken en een eigen pure “ik”. Onze authenticiteit is één van de wonderen van het leven. Om je eigen krachten te kunnen benutten, je eigen unieke kwaliteiten in te kunnen zetten en je authentieke zelf te kunnen zijn, moet je jezelf goed kennen. Je moet je krachten kennen, maar ook zeker je zwakheden en valkuilen.”

Lees meer over George

van Hulzen

Hélène van Hulzen-Zuidgeest, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Het is beter op weg te gaan en later je koers te wijzigen dan stil te staan.’

“Jouw hele loopbaan en leven ben je in beweging, hoe groot of klein de verandering ook is. Soms maak je zelf een beslissing, of is die voor jou genomen. Ik begeleid je graag bij “bewegingen” in je loopbaan.”

Lees meer over Hélène

van der Kroon

Jacqueline Leemkuil, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Zonder verandering geen groei.’

“Graag help ik mensen bij veranderingen in hun loopbaan. Dat ik zelf erg van verandering en afwisseling houd, zie je terug in mijn loopbaan. Ik heb veel verschillende functies in verschillende branches bekleed. Waaronder systeembeheerder, boekhouder, HR-adviseur en zakelijk fondsenwerver. De kennis, het netwerk en de ervaring die ik in dit werk en bij verschillende opleidingen heb opgedaan, zet ik graag in voor jou.”

Lees meer over Jacqueline

van de Ree

Karin Kleijwegt, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Een pas op de plaats, helpt je vooruit.’

“Als je niet meer je oude werk wilt of kunt doen, dan is het goed om eens stil te staan bij de volgende stap. Want wat wil of kun je (nog) wel? Ik help je graag om bewust stil te staan en antwoorden te vinden. ”

Lees meer over Karin

van der Kroon

Kitty van der Kroon, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Creëer nu je eigen toekomst, voordat straks een ander het voor je doet.’

“Bij coaching staat de mens op de eerste plaats, niet het traject. Het is mooi om degene die je coacht aan een nieuwe baan te kunnen helpen, maar meer nog om hem of haar ook de tools en vaardigheden mee te geven om voortaan zelf de regie te houden.”

Lees meer over Kitty

Linda

Linda Hennig-Wijmer, coach/TMA talent professional

‘Kijk welk mooi verhaal zich vormt!’

“Het leven is een weg vol ervaringen en lessen. Wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven. Ik zeg dan: “omarm het en leer ervan”. Benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng. Accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!”

Lees meer over Linda

Linda

Liza Glandorf, loopbaancoach

‘Volg je hart want dat klopt’

“Vaak maken we keuzes vanuit het hoofd, vanuit onze ratio; ‘Ik moet wel genoeg geld verdienen’ of ‘Deze baan wordt mij aangeboden en dat is toch echt een kans’. Maar hoe voelt die nieuwe baan of de stap die je gaat zetten?”

Lees meer over Liza

Linda

Lourens Touwen, coach/TMA talent professional

‘Weten is niet genoeg: we moeten het toepassen. Willen is niet genoeg: we moeten het doen.’

“We willen leuk werk doen, misschien zelfs goed of mooi werk. We willen iets presteren. En het liefst zouden we willen dat ons werk ons gelukkiger maakt. Maar hoe doe je dat? Wat is een verstandige, evenwichtige manier om naar werk te kijken om vervolgens dit werk ook te vinden? Als coach begeleid ik jou bij je zoektocht om op jouw werk- en loopbaanvragen een antwoord te vinden afgestemd op jouw levensfase. Dit doe ik door met jou in “het echte” gesprek te stappen.”

Lees meer over Lourens

Maaike Pronk team

Maaike Pronk, commercieel directeur/eigenaar

‘Sta één keer vaker op dan je valt en je zult slagen.’

“Ik wil met mijn bedrijf een steentje bijdragen om ontslag en ziekte te voorkomen. Dit door werk zoveel mogelijk te laten aansluiten bij mensen hun talenten. Mocht ontslag of ziekte toch aan de orde zijn, help ik graag mensen met het “benutten” van deze moeilijke situaties, zodat zij een positieve nieuwe start maken.”

Lees meer over Maaike

Marijke

Marijke Haisma, coach/TMA talent professional

‘Je bent goed zoals je bent.’

“Een eenvoudige, maar inspirerende zin. Iedereen doet mee, iedereen telt mee. De mens, het menselijke contact en wat jij nodig hebt, staat bij mij centraal. Vanuit die visie kijken we samen wat nodig is om weer goed in je vel te zitten en de baan te vinden die bij je past. Ik help je in beweging te komen, nieuwe wegen te onderzoeken en een krachtige stap te zetten.”

Lees meer over Marijke

Marion

Marion Plugge, coach/TMA talent professional

‘Tijdelijkheid die blijft.’

“Mensen fascineren mij enorm, het is niet voor niets dat ik ooit sociologie ben gaan studeren. Coachen is daarbij mijn lust en leven: ik raak van elk gesprek geïnspireerd en neem er zelf ook altijd iets van mee”.

Lees meer over Marion

Twan Fenger

Michail Levitin, coach

‘Leven vanuit je talenten opent mogelijkheden die eerst verborgen waren.’

“Ik ben een mix van verschillende culturele achtergronden, een echte ‘mengelmoes’. Op jonge leeftijd heb ik veel veranderingen meegemaakt. Ik denk dat mijn achtergrond en al deze veranderingen mijn nieuwsgierigheid naar anderen hebben versterkt. Ik begrijp ook als geen ander dat een nieuwe fase in je leven enorm belastend kan zijn. Soms gedwongen, soms gekozen, maar altijd spannend. ”

Lees meer over Michail

Monica

Monica Scheffer, operationeel directeur/loopbaancoach/TMA talent professional

‘Een weg ontstaat door hem te belopen.’

“Het is mijn missie mensen sterker in hun werk te laten staan. Als mensen werk doen dat past bij wie ze zijn en wat ze kunnen, levert dat meer plezier, voldoening en energie op.”

Lees meer over Monica

Nicole Kroese

Nicole Kroesen, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Je hoeft niet het hele pad te kunnen zien, om de eerste stap te zetten.’

“Soms begin je in je leven op een weg, maar lonkt een andere. En soms draai je heel lang op rotondes voor je de juiste weg hebt gevonden. Zelf ben ik ooit afgestudeerd als bedrijfsjurist, maar toen ik eenmaal begon met werken, bleek het “menselijke” meer bij mij te passen dan de regeltjes, het juridische.”

Lees meer over Nicole

Naomi

Nienke Douma, coach/TMA talent professional

‘What makes you tick?’

“Ik zie altijd de talenten van mensen om mij heen. En ik zet me er graag voor in dat mensen werk vinden waarin hun talenten het best tot hun recht komen en de wereld een beetje mooier wordt. Het werk bij Dynamisch Bureau is mij dan ook op het lijf geschreven.”

Lees meer over Nienke

Naomi

Petra van Schagen, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Het leven is zo kort, doe wat jou plezier geeft.’

“Als dochter uit een ondernemersgezin wist ik al vroeg wat zelfredzaamheid betekent. Aansporingen als “je zult het zelf moeten doen, een ander doet het niet voor je” hebben mij veel gebracht. Dat dit zich ook tegen mij kon keren, heb ik later ontdekt. Door geen hulp te vragen en geen grenzen voor mezelf te stellen, bleef ik vaak te lang “hangen” in een functie die mij geen werkplezier meer gaf. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als loopbaancoach. Het geeft mij veel plezier mijn coachees wél die rust te gunnen om goede keuzes te maken. “

Lees meer over Petra

Naomi

Ron Felius, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Het maakt mij niet uit wat je doet, wel wat het met je doet.’

“Ik begeleid alweer 20 jaar mensen in het maken van keuzes voor hun loopbaan en het omzetten hiervan in actie. Ik had het genoegen bij menig bedrijf een kijkje in de keuken te mogen nemen. Een ongelooflijke schat aan ervaring heb ik hiermee opgedaan. Deze ervaringen deel ik graag met jou!”

Lees meer over Ron

Sanne

Sandra Woelders, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je geschiedenis.’

“Ik geloof in ‘bewust leven’ en dus bewuste keuzes maken: kiezen voor dingen die jou energie geven omdat ze bij je passen. Bij je persoonlijkheid, waarden, drijfveren en talenten. Ook geloof ik dat je het gelukkigst bent als je jezelf helemaal accepteert zoals je bent. Dat is een proces waar ik zelf ook voortdurend mee bezig ben, en dat lukt de ene dag beter dan de andere :).”

Lees meer over Sandra

Sanne

Sanne Hoogervorst, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Wees jezelf want niemand kan dat beter dan jij.’

“In de basis gaat het in mijn werk als loopbaancoach om drie vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ik voeg daar altijd een vierde aan toe: hoe bereik ik dat? Ik coach je naar jouw unieke antwoorden op deze vragen. Dit is altijd maatwerk.”

Lees meer over Sanne

Sanne

Saskia Roosen, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Vele kleine stappen brengen je ver!’

“Al vroeg in mijn leven heb ik geleerd dat als ik iets wilde veranderen, ik daar zelf keuzes in kon maken en in actie moest komen. Ik leerde te luisteren naar wat op dat moment goed voelde en de benodigde stappen te zetten, hoe eng ik dat ook vond. Met veel plezier begeleid ik nu andere mensen bij het (leren van) eigen keuzes maken en in beweging te komen. Vele kleine stappen brengen hen hierbij ver!”

Lees meer over Saskia

Twan Fenger

Sebastiaan de Vries, coach/TMA talent professional

‘Tussen droom en daad liggen de juiste stappen.’

“‘De juiste stappen’, dat klinkt heel eenvoudig. Maar makkelijke oplossingen bestaan vaak niet, want dan had je het allang op die manier opgelost. Ik geloof dat alle mensen het goede voor zichzelf en voor anderen zoeken. Toch kan het soms anders lopen dan je als kind had gedroomd. ”

Lees meer over Sebastiaan

Twan Fenger

Wil Vernhout, loopbaancoach/TMA talent professional

‘Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken.’

“Ik zie graag dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Daarom wil ik graag met coachees ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. We gaan samen op zoek naar werk dat voldoening en energie geeft.”

Lees meer over Wil

Twan Fenger

Willemien van Hylckama Vlieg, coach/TMA talent professional

‘Het vergt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.’

“De wereld verandert snel en iedere dag komen er veel prikkels op je af. Voordat je het in de gaten hebt, doe je mee aan de ‘ratrace’ en verlies je jezelf uit het oog. Dit is mij in ieder geval wél overkomen.”

Lees meer over Willemien