TMA Talent Experience

Je kunt niet beter beoordelen wat de TMA Talent Methode jouw organisatie kan bieden, dan het zelf te ervaren. Dit doen we met de TMA Talent Experience! Vraagstukken die bij jouw organisatie spelen, simuleren wij in een workshop door je inzicht te geven in de TMA portal vol inzichten, adviezen en oplossingen. En dat zonder kosten!

Talenten ontwikkelen en ziekteverzuim voorkomen

Mensen werken het beste, leren sneller, nemen initiatief en pakken eigenaarschap wanneer ze werk doen dat past bij hun drijfveren, talenten, cognitieve vaardigheden en competenties. De TMA Talent Methode is ontwikkeld als fundament voor Integraal Talentmanagement. Het doel is dat medewerkers met meer plezier naar hun werk gaan door werk te doen dat bij ze past en door hun talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Hierdoor zullen de bedrijfsresultaten verbeteren en wordt ziekteverzuim zo veel mogelijk voorkomen.

Integraal Talentmanagement

Dynamisch Bureau ondersteunt in samenwerking met TMA Nederland organisaties om Integraal Talent Management te implementeren. Daarin gebruiken HR, het individu, de organisatie, teams en het management de TMA methode en al haar functionaliteiten om optimaal te excelleren in samenwerking.

Denk aan:

  • Verbeteren van de samenwerking één op één of in het team
  • Verantwoordelijkheid pakken (eigenaarschap)
  • Voorkomen van mismatches bij de werving van nieuwe medewerkers
  • De juiste medewerker op de juiste plek
  • Het goede gesprek voeren

Hoe werkt de TMA Talent Experience?

Maximaal 5 medewerkers vullen de TMA Talentenanalyse in, de individuele analyse die aan de basis staat van de hele TMA TalentMethode. We bespreken van te voren welke vraagstukken of uitdagingen leven binnen de organisatie, zodat we daar specifiek tijdens de experience op in kunnen gaan.

De experience van maximaal 2 uur wordt vervolgens ingepland. Naast de 5 medewerkers die de analyse hebben ingevuld, zijn uiteraard ook andere medewerkers welkom om alle mogelijkheden te ontdekken van deze prachtige methode.

Interesse naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Effectief