Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 

Ervaringen

Elke ervaring is uniek
Zoveel mensen met evenzovele achtergronden en hulpvragen. Dynamisch Bureau speelt daar flexibel op in en helpt iedereen die ons inschakelt zijn of haar talenten en mogelijkheden te ontdekken en te benutten. Lees hoe onze klanten met coaching door Dynamisch Bureau weer hun weg naar werk hebben gevonden.

“Ik heb in het traject geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben en heb daar nu mijn loopbaan op afgestemd”.

De organisatie waar ik werkte, was aan veranderingen onderhevig en ik was er niet meer op mijn plek. Na 12,5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt, heb ik samen met mijn werkgever besloten om afscheid te nemen en kwam ik in aanmerking voor een outplacement. Via Google kwam ik op de website van Dynamisch Bureau en wat ik las, sprak me aan. De persoonlijke en prettige aanpak werd in het kennismakingsgesprek bevestigd.

De eerste periode was zwaar. Gelukkig heeft mijn coach me daarin goed begeleid. Mijn ervaring is dat je echt door de rouwfase heen moet anders kun je niet met een frisse blik naar de toekomst kijken.

 

E-mailadres: 
chantal@talvancommunicatie.nl |  Chantal Lamens

“Zonder het vertrouwen van mijn coach en anderen tijdens deze moeilijke periode was ik niet gekomen waar ik nu ben.

Bij mijn vorige werkgever heb ik ruim 25 jaar gewerkt waarvan de laatste 12 jaar als medewerker salarisadministratie. Ik werkte met heel veel plezier en kon het ook goed vinden met mijn collega’s.

Mijn functie is op een bepaald moment dusdanig veranderd dat het niet echt meer bij mij paste. Mijn werkgever en ik hebben uiteindelijk in goede harmonie afscheid genomen. Ik kreeg een vaststellingsovereenkomst aangeboden met een outplacementtraject bij Dynamisch Bureau.

 

E-mailadres:
peter.eijs@gmail.com | Peter Eijs

“Door de begeleiding durfde ik de stap te zetten naar een eigen bedrijf – De Ondernemerswinkel”

Door de inzichten die ik bij Dynamisch Bureau heb opgedaan en het enthousiasme van mijn coach durfde ik de stap te zetten om als zelfstandig ondernemer te starten. Mijn coach was betrokken en objectief. Ze maakte gebruik van diverse technieken waarmee ik zelf aan de slag ging om helderheid te krijgen. Dat maakte dat ik direct zelf veel invloed had op mijn eigen traject.

Ik was HR-manager en afdelingsmanager bij een klein bedrijf met ongeveer 50 medewerkers. Ik merkte steeds meer dat ik door de diversiteit in mijn takenpakket niet meer goed wist waar ik goed in was en wat ik leuk vond. Dit maakte me onzeker over mijn functioneren en over mijn toekomst en ook een beetje doelloos met betrekking tot een eventuele volgende baan.

 

Gerdien van Druten

“Nieuw werk vinden op mijn leeftijd zou lastig kunnen worden. Maar het is me wel gelukt”

Toen ik wist dat ik mijn baan kwijt zou gaan raken door een ontslagsituatie heb ik op internet gezocht naar outplacementbureaus. De website van Dynamisch Bureau sprong eruit. Met vijf bureaus heb ik een kennismakingsgesprek gevoerd en het gesprek bij Dynamisch Bureau sprak mij het meeste aan. Mijn coach had niet meteen een oordeel, luisterde goed en kwam niet met een tot in detail ingevuld plan. Dat beviel mij goed. Ik heb zelf de insteek ‘als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’. Een in detail vastgesteld traject is voor mij te benauwend.

E-mailadres:
w.moerland@hotmail.com | Willem Moerland

“Ook met arbeidsbeperkingen kun je een andere baan vinden; er zijn werkgevers die je een kans bieden.”

Via mijn werkgever ben ik aangemeld bij Dynamisch Bureau voor een 2e spoortraject. Ik was deels ziek gemeld, kon mijn functie niet meer aan en het was nodig om bij een andere werkgever werk te zoeken. Ik voelde me erg onzeker of er nog wel een werkgever zat te wachten op iemand met beperkingen, zoals ik.

Door de begeleiding van mijn coach bij Dynamisch Bureau kreeg ik meer zelfvertrouwen. We gingen het hebben over mijn talenten en het positieve werd benadrukt.

E-mailadres:
sandra@korenblom.nl | Sandra Korenblom

“Lange tijd ben ik bang geweest dat ik met 50+ niet meer een baan zou kunnen krijgen. Dit bleek duidelijk een misvatting te zijn”

Mijn werk is in 2015 door outsourcing komen te vervallen. Mijn toenmalige werkgever heeft mij toen in contact gebracht met Dynamisch Bureau waar ik een outplacementtraject kon gaan volgen. Ik voelde me zeer onbehagelijk bij mijn ontslagsituatie. Al 16 jaar had ik niet meer gesolliciteerd en ik kon goed hulp gebruiken bij het benaderen van de arbeidsmarkt.

Toen ik daar aan toe was kreeg ik in het traject het advies om te gaan netwerken. Ik heb lange tijd de kracht van netwerken zeer onderschat. Toen ik over een drempel was, ben ik daar actief mee aan de slag gegaan. Ik liet mij zien op beurzen en bijeenkomsten en ik heb veel gehad aan de aanbevelingen hoe ik LinkedIn effectief kan inzetten bij het vinden van werk. Ik werd na het optimaliseren van mijn profiel wel 3 á 4 keer per week benaderd voor een mogelijke vacature.

E-mailadres:
erwin.lemmers@doex.nl | Erwin Lemmers

“Ik heb nu weer zin in het leven en ben lekker aan de slag. Ik doe hele andere dingen dan ik jarenlang gedaan heb én die ik leuk vind”

Bijna 20 jaar heb ik als bedrijfsleider gewerkt en dat paste op een gegeven moment niet meer bij mij. Ik was overspannen geworden en kwam tot de conclusie dat ik met mijn loopbaan een andere richting op wilde gaan. Mijn hele leven stond op zijn kop.
Ik wilde graag professioneel begeleid worden zodat ik écht de juiste loopbaankeuze kon gaan maken. Via via ben ik doorverwezen naar Dynamisch Bureau.

Bij de kennismaking met mijn coach had ik meteen het idee dat zij mij volledig begreep en zij mij ook het advies en de ruimte kon geven die ik nodig had.

 E-mailadres: 
robbertkroon@hotmail.com | Robbert Kroon

“Het heeft me enorm geholpen om mijn netwerk effectiever in te zetten in mijn zoektocht naar werk.”

Al langere tijd geleden ben ik via de site in contact gekomen met Dynamisch Bureau. Ik had mij toen geabonneerd op de artikelen en werd steeds op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en leuke tips.

Het bijzondere is dat ik vergelijkbaar werk deed als de loopbaancoaches van Dynamisch Bureau. Toen ik zelf zonder werk kwam te zitten, heb ik een kennismaking aangevraagd bij Dynamisch Bureau en dat klikte direct. Voor mij voelde het goed om te sparren met een professional om te kijken of ik op de goede weg zat en om te onderzoeken wat ik nu echt wilde in mijn verdere loopbaan. Spaces, waar hun kantoor in Den Haag is gevestigd, vind ik daarnaast een enorm inspirerende plek.

E-mailadres: 
jmc.spaans@versatel.nl | Joke Spaans

“Ik werd gestimuleerd te netwerken en heb daardoor snel een nieuwe baan gevonden. Voor mij en mijn gezin een grote opluchting!”

Na 23 jaar trouwe dienst werd ik ineens ontslagen wegens een reorganisatie. Mijn werkgever bood mij een traject aan bij Dynamisch Bureau. Na een eerste kennismaking had ik er alle vertrouwen in dat mijn coach mij kon helpen mijn gedachten te ordenen en mij kon helpen om de juiste stappen te zetten voor de toekomst.

In 23 jaar is er natuurlijk erg veel veranderd in de manier waarop je potentiële werkgevers het beste benadert. Het was voor mij erg prettig om daarbij geholpen te worden.

E-mailadres: 
danny.hagg@ziggo.nl | Danny Hagg

“Ik heb door de begeleiding weer grip gekregen op mijn situatie. Dit geeft mij veel rust en vertrouwen in de toekomst.”

Het eerste dat mijn coach zei, was: “Het gaat om jou en we doen het op jouw manier!” Deze persoonlijke benadering had mij bij het lezen van de website al direct aangetrokken.

Bij Dynamisch Bureau heb ik in het kader van mijn re-integratie tijdens mijn ziekte, een 2e spoortraject gevolgd. Ik ben begeleid in het opkomen voor mijzelf en leerde zodanig voor mijzelf te zorgen waardoor ik mijn grenzen beter kon aangeven en niet oververmoeid raakte. Ook heb ik geleerd om assertieve gesprekken met mijn leidinggevende te voeren. De technieken uit deze methode gebruik ik dagelijks. Ik heb weer grip gekregen op dingen, ik kom sneller in actie en heb meer de controle in eigen hand. Dit geeft mij veel rust en vertrouwen in de toekomst.

E-mailadres: 
ymoerland@tiscali.nl | Yvonne Moerland

“Het eerste gesprek voelde meteen goed. Er werd een veilige omgeving gecreëerd en mijn coach had kennis van zaken.”

Via Google heb ik Dynamisch Bureau gevonden. Ik zat ineens zonder werk en mijn werkgever had een outplacementbudget ter beschikking gesteld. Ik maakte mij in die periode erg veel zorgen over de toekomst.

Ook had mijn zelfvertrouwen een enorme deuk gekregen door dat ik “eruit lag”. Ik heb contact gelegd met drie outplacementbureaus en uiteindelijk gekozen voor Dynamisch Bureau omdat het eerste gesprek meteen goed voelde. De aanpak is persoonlijk, professioneel en betrokken.

E-mailadres: 
jjmzalmann@kpnmail.nl | Jessica Zalmann

“Mijn coach hielp mij door de rouwfase heen en wederom aan een baan als teammanager”

Na 26 jaar gewerkt te hebben als teammanager in de gehandicaptenzorg werd ik op mijn 51e boventallig. Een stressvolle situatie want ik had de boventalligheid niet verwacht. Ik mocht kiezen uit drie bureaus en koos voor Dynamisch Bureau. Het leek mij een prettig klein bureau.

Toen ik startte met het traject was ik in een rouwfase beland en voelde ik me onzeker. De organisatie waar ik zo lang had gewerkt ging door met een beperkte groep teamleiders en ik hoorde daar niet bij.

E-mailadres: 
grvries@caiway.nl | Gerrie de Vries

“Ik heb in het traject snel weer een baan gevonden, die perfect past bij al mijn ervaringen uit het verleden.”

Na drie maanden thuis gezeten te hebben, heb ik nu weer een baan die volledig bij mij past. Al mijn kennis en ervaringen komen hierin samen.

Dit was me denk ik niet gelukt zonder de hulp van Dynamisch Bureau.

Omdat ik al enige tijd had kunnen wennen aan het feit dat mijn functie zou gaan ophouden te bestaan, had ik daar voor mezelf ook al vrede mee. Met mijn coach heb ik dan ook nauwelijks afscheidssessies gehad, maar zijn we ons vrij snel gaan oriënteren op wat ik wilde en wat ik kon.

 In contact komen met deze persoon is mogelijk via Dynamisch Bureau. | Thijs

“De transparantie, openheid en eerlijkheid tijdens de begeleiding vond ik heel erg fijn.”

Via mijn voormalige werkgever ben ik in contact gekomen met Dynamisch Bureau. Ik was uitgevallen voor mijn administratieve functie door een medische aandoening in combinatie met te hoge werkdruk. Ik moest extern gaan re-integreren. Steeds spookte in mijn hoofd: “Welke werkgever zou mij nog in dienst willen nemen met mijn beperking?”

Mijn eerste kennismakingsgesprek met het Dynamisch Bureau verliep heel prettig. Ik had direct het idee dat mijn coach mij echt begreep en ook klaar stond om mij op te vangen.

E-mailadres: 
a.balsingh@casema.nl | Anjana Balsingh