Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 

“Naar werk” voor hoger opgeleiden

Snel weer aan de slag in een baan die bij je past! Het traject “Naar werk” volgt na “Werkfit maken” of start direct als je eraan toe bent om te werken. Na een periode van arbeidsongeschiktheid kan lastig zijn zelfstandig weer aan het werk te komen en is begeleiding prettig.

Samen aan de slag

Zit een werkgever wel op mij te wachten? Hoe pak ik het het beste aan? Wat vertel ik tijdens een sollicitatie over mijn ziekte? Allemaal vragen die je bezig kunnen houden. Dan is het heel prettig om samen met een ervaren coach van Dynamisch Bureau aan de slag te gaan. Samen met jou gaan we voor een baan die goed bij jou past!

Dynamisch Bureau begeleidt veel cliënten met een of meerdere beperkingen op het psychische vlak. Mensen met autisme, burn-out, depressieve klachten of persoonlijkheidsstoornissen bijvoorbeeld. Deze zogenoemde beperkingen en andere belemmeringen nemen wij mee in het traject. We houden er rekening mee en tegelijk kijken we vooral naar je talenten en wat wel kan!

Wat bereik jij met het “Naar werk” traject?

  • Een goede presentatie van je loopbaandoel
  • Netwerken optimaal inzetten in je proces naar werk
  • Effectief gebruik van social media, zoals LinkedIn (inclusief een professionele profielfoto);
  • Succesvol solliciteren door samen aan de gang te gaan met je cv, sollicitatiebrieven en -gesprekken
  • Zicht op alle relevante vacatures met ons vacaturesysteem Jobport
  • Inzicht krijgen in wat je wel en niet wilt vertellen aan een potentiële nieuwe werkgever
  • Goed onderhandelen bij een sollicitatie

Ons hoofddoel: een baan die helemaal aansluit bij je wensen en mogelijkheden. We gaan voor resultaat!

Jarenlange ervaring

Dynamisch Bureau is in 2005 opgericht. Sinddien hebben wij al honderden hoger opgeleiden begeleid bij hun loopbaan, zowel in opdracht van het UWV als andere organisaties.
Onze resultaten en plaatsingscijfers zijn uitstekend! Dit bereiken we onder andere door de inzet van ons uitgebreide netwerk van potentiële werkgevers en de ruime ervaring van onze coaches.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een re-integratietraject in opdracht van het UWV? Bel ons binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: