Naar Werk traject vanuit UWV

Snel weer aan de slag in een baan die bij je past! Het traject via UWV Naar Werk volgt na Werkfit Maken of start direct als je eraan toe bent om te werken. Na een periode van arbeidsongeschiktheid kan het lastig zijn zelfstandig weer aan het werk te komen en is begeleiding prettig.

Samen aan de slag

Zit een werkgever wel op mij te wachten? Hoe pak ik het het beste aan? Wat vertel ik tijdens een sollicitatie over mijn ziekte? Allemaal vragen die je bezig kunnen houden. Dan is het heel prettig om samen met een ervaren coach van Dynamisch Bureau aan de slag te gaan. Samen met jou gaan we voor een baan die goed bij jou past!

Dynamisch Bureau begeleidt veel cliënten met een of meerdere beperkingen op het psychische vlak. Mensen met autisme, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D of persoonlijkheidsstoornissen bijvoorbeeld. Deze zogenoemde beperkingen en andere belemmeringen nemen wij mee in het traject. We houden er rekening mee en tegelijk kijken we vooral naar je talenten en wat wel kan!

Wat bereik jij met het Naar Werk traject?

  • Een goede presentatie van je loopbaandoel
  • Netwerken optimaal inzetten in je proces naar werk
  • Effectief gebruik van social media, zoals LinkedIn (inclusief een professionele profielfoto);
  • Succesvol solliciteren door samen aan de gang te gaan met je cv, sollicitatiebrieven en -gesprekken
  • Zicht op alle relevante vacatures met ons vacaturesysteem Jobport
  • Inzicht krijgen in wat je wel en niet wilt vertellen aan een potentiële nieuwe werkgever
  • Goed onderhandelen bij een sollicitatie

Ons hoofddoel: een baan die helemaal aansluit bij je wensen en mogelijkheden. We gaan voor resultaat!

Jarenlange ervaring

Dynamisch Bureau is in 2005 opgericht. Sindsdien hebben wij al meer dan duizend mensen begeleid bij hun loopbaan, zowel in opdracht van het UWV als andere organisaties.
Onze resultaten en plaatsingscijfers zijn uitstekend! Dit bereiken we onder andere door de inzet van ons uitgebreide netwerk van potentiële werkgevers en de ruime ervaring van onze coaches.

Wij hebben een unieke website waarin je o.a. je cv, doelstelling, woonplaats en reisafstand kan zetten. Deze delen wij met jouw akkoord in ons netwerk.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een re-integratietraject in opdracht van het UWV?

Effectief