‘Een crisis is ook een kans tot verandering.’

Brenda Akoma - Dynamisch Bureau

Martijne Sevenhuijsen

Coach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider

‘Geboren en opgegroeid in verre, tropische oorden wist ik al jong dat iedereen anders is. Fascinerend vond ik dat. Ik ben altijd nieuwsgierig gebleven naar de mensen om mij heen en wat hen beweegt.

Ik ging rechten studeren en begon ik mijn loopbaan als advocaat bij een groot advocatenkantoor. De keuze voor de studie Rechten was er één vanuit het hoofd en niet vanuit het hart. Door mijn onrustige jeugd met veel verhuizingen, koos ik nu voor zekerheid en duidelijkheid.

Na enige jaren werken als advocaat wilde ik wat anders. Mede door een verkeersongeval was mijn oude werk als advocaat niet passend meer voor mij. Ik deed een studie tot loopbaancoach. In deze periode heb ik zelf ervaren welke impact ziekte en uitval kunnen hebben op je leven, maar ook hoe je van een crisis een kans kan maken. Een kans om verder te komen: anders dan voorheen maar soms dichter bij jezelf en waar je hart ligt. Ook heb ik toen ervaren hoe belangrijk fijne en goede begeleiding in dit proces is. Inmiddels ben ik 50 jaar, coach, vriendin en moeder. Met veel plezier en liefde combineer ik deze rollen.

De mensen die ik coach waarderen mijn scherpe analyse en rake vragen. Mijn stijl is direct en warm tegelijk. Als mijn coachee voel jij je gezien, gehoord en ik denk veilig om alles te kunnen delen. Ik luister en voel wat je tussen de regels door wil vertellen. Omdat mijn levenspad ook ups en downs heeft gekend, weet ik dat de dingen niet altijd makkelijk zijn. Soms heb je iemand nodig die je helpt met gerichte keuzes maken en in beweging komen.

Dynamisch Bureau biedt mij de mogelijkheid om kennis te delen met andere coaches en mezelf verder te blijven ontwikkelen. Want persoonlijke groei stopt nooit!’