‘Je bent goed zoals je bent.’

Marijke Haisma - Dynamisch Bureau

Marijke Haisma

Coach / Spoor 2 begeleider / Neurofeedback trainer / TMA talent professional, ook voor teams

“Een eenvoudige, maar inspirerende zin. Iedereen doet mee, iedereen telt mee. De mens, het menselijke contact en wat jij nodig hebt, staat bij mij centraal. Vanuit die visie kijken we samen wat nodig is om weer goed in je vel te zitten en de baan te vinden die bij je past. Ik help je in beweging te komen, nieuwe wegen te onderzoeken en een krachtige stap te zetten.

Zelf heb ik lastige situaties meegemaakt in mijn leven. Dat hoort erbij. Hoe je daarmee kunt omgaan, daar help ik je graag mee. Door jouw talenten te ontdekken en te activeren.

Ik gebruik daarbij verschillende methoden en technieken zoals het kompasmodel, Bateson, de wondervraag, voice dialogue, de TMA Talenten Analyse, etc.

Eerder ben ik ambtenaar geweest, beleidsmedewerker en senior HRM adviseur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de gemeente Den Haag en de Omgevingsdienst Haaglanden.

Daarnaast heb ik ook in het bedrijfsleven gewerkt: Albert Heijn, Direct Dutch, Marriott Hotel en als reisbegeleider in Zuid-Amerika bij verschillende reisorganisaties.

In 2016 heb ik de stap gezet om als zelfstandig coach te starten, om ook zelf optimaal te leven naar mijn talenten. Graag verbind ik mij met andere organisaties. Zo ben ik vrijwillig trainer en Jobcoach bij Vluchtelingenwerk. Samen is leuker dan alleen.

Bij Dynamisch Bureau werk ik samen met professionele, inspirerende collega-ondernemers en wij hebben een gezamenlijk doel: jou op een menselijke en resultaatgerichte manier begeleiden en coachen naar een nieuwe toekomst!”

Ben je ondernemer of wil je als ondernemer starten? Ook dan kan je bij Marijke terecht. Kijk voor meer info op Ondernemerscoaching.