Ravi Badal: “Het contact met mijn coach verliep soepel en voelde vertrouwd aan. Ook was mijn coach een open-minded persoon met heel veel kennis in huis en de juiste connecties.”

Bea Carels

“Door een noodlottig bedrijfsongeval toen ik bedrijfswagenmonteur was, kwam ik in de ziektewet. Ik had al een tijd geen werk, maar gelukkig had mijn UWV-begeleider mij een aantal re-integratie bureaus voorgesteld. Mijn keus viel op Dynamisch Bureau.

Bij Dynamisch Bureau had ik de juiste klik met mijn coach. Het mooie was dat mijn coach van haar passie haar werk heeft gemaakt. Dit wilde ik ook! Al met al wist zij mij te begeleiden naar een passende baan en een start om van mijn passie mijn werk te maken.

Tijdens het traject werkte ik veel aan mijn persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen. Alleen zijn met jezelf voor een lange tijd doet je confronteren met jezelf en ik heb hier mooi gebruik van gemaakt. Zo heb ik mijn passie voor bodybuilden opgepakt, kennis opgedaan en veel op mezelf gereflecteerd. Ik ben sterker geworden als mens en weet dat ik altijd zal blijven groeien!

De begeleiding zelf tijdens het traject vond ik heel goed. Het contact met mijn coach verliep soepel en voelde vertrouwd aan. Ook was mijn coach een open-minded persoon met heel veel kennis in huis en de juiste connecties. Ze schroomde niet om af en toe de advocaat van de duivel te spelen, dit waardeerde ik. Samen maakten we een plan voor mijn toekomst en gingen we aan de slag met mijn cv en LinkedIn profiel.

Het duurde niet lang voordat ik een passende baan als medisch technicus had gevonden, welk indirect past bij mijn passie voor gezondheid en fitness. Tegelijkertijd had ik door de coaching een duidelijk plan voor het volgen van mijn passie: momenteel volg ik naast mijn werk een opleiding tot Personal Trainer.

Mijn tips aan anderen? Ren niet weg voor jezelf en werk aan je eigen ‘issues’. Observeer jezelf en doe kennis op, bijvoorbeeld door het lezen van boeken of coaching. Het helpt je ogen te openen. In de toekomst wil ik mensen coachen bij hun gezondheid, zowel op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Met toewijding en trouw aan wie ik ten diepste ben!”