Re-integratiebureau Dynamisch Bureau

Re-integratiebureau Dynamisch Bureau heeft vanaf de start in 2005 al meer dan 1500 mensen begeleid in een re-integratietraject. We hebben onder andere ervaring met begeleiding bij lichamelijke klachten, burn-out, depressie, AD(H)D, en Autisme Spectrum Stoornis.

Doelgroep

De mensen die wij begeleiden willen zelfinzicht opdoen binnen het traject en eigen verantwoordelijkheid nemen. Zelfsturing is essentieel voor een duurzaam resultaat. Wij willen dat wat je geleerd hebt tijdens jouw traject bij Dynamisch Bureau, jou echt bijblijft en je helpt in eventuele toekomstige werkgerelateerde uitdagingen.

Onze coaches

Een re-integratietraject kan veel van je vragen. Daarom is een goede begeleiding onmisbaar. Al onze coaches werken vanuit een sterke sociale betrokkenheid. Ze zijn gemotiveerd om je te brengen waar je zijn wilt: een plek waar je je prettig voelt, in een baan die niet te veel van je vraagt en aansluit bij wat je het liefst doet.

Denken in oplossingen

Dynamisch Bureau weet hoe je, ondanks belemmeringen, goede resultaten kan boeken: door uit te gaan van jouw talenten. Met onze actieve, doordachte aanpak zorgen wij dat de kans op het vinden van een prettige werkomgeving flink toeneemt.

 

 

Hoe ziet een re-integratietraject eruit?

In het eerste kosteloze gesprek vertel je ons wat je situatie is en hoe je daar zelf tegenaan kijkt. Je leert de coach kennen die je in het gehele traject zal blijven begeleiden en ervaart of jullie een klik hebben.

In het traject word je eerst gecoacht op mogelijke belemmeringen die werkhervatting in de weg staan. Onzekerheid, isolement, het onvoldoende bewaken van je grenzen en verdriet en boosheid door het wegvallen van oude mogelijkheden en werk kunnen aan de orde komen. Ook kan het vinden van bezigheden buitenshuis, zoals vrijwilligerswerk, een eerste stap zijn in dit proces.

Daarna heb je meerdere gesprekken en voer je diverse opdrachten uit om te ontdekken wat je volgende loopbaanstap kan zijn. Je talenten en drijfveren worden duidelijk. Als je weer “werkfit” bent, word je begeleid bij het netwerken en solliciteren. We leren je hoe je zelf relevante contacten kunt leggen voor oriënterende netwerkgesprekken. Al onze coaches zijn zelfstandig ondernemer met een groot netwerk. Waar mogelijk bieden we dit jou aan.

Wil je meer weten over een re-integratietraject dat bij jouw eigen situatie past? Kijk op:
Re-integratie UWV “Modulaire Dienstverlening”, Re-integratie UWV “Werkfit Maken”, Re-integratie UWV “Naar Werk”, of Re-integratie 2e spoor.