“Je bent op je best als men ziét hoe goed je bent”

Anoeska Kalloe

Shereen Leissius

Coach / Spoor 2 begeleider / TMA talent professional

Als loopbaancoach bij Dynamisch Bureau begeleid ik je bij het vinden van je weg op de arbeidsmarkt door te kijken wie je bent, wat je kan en wat je (niet meer) wil. Ook zet ik waar mogelijk mijn kennis en ervaring als image stylist voor je in.

Vanuit mijn unieke kijk op de mens als totaal, innerlijk èn uiterlijk, coach en begeleid ik je naar oplossingen, inzichten en zelfvertrouwen toe. Ik geef je tips en adviezen waar je wat aan hebt en hou je (soms letterlijk) een spiegel voor. Mijn aanpak is inlevend, praktisch, resultaatgericht en ik luister in alle rust naar hoe het nou écht met je gaat. Ik werk o.a. met de kernkwaliteiten van Ofman, leerstijlen van Kolb, Situationeel Leidinggeven en de STARRT-methodiek.

Door mijn HR-achtergrond beschik ik over een grote kennis van de arbeidsmarkt en organisaties. Ik heb een hbo-opleiding Human Resource Management en een post hbo-opleiding tot loopbaancoach afgerond. O.a. mijn ervaring als HR-manager, met accent op learning & development en verzuim, maakt dat ik al ruim 33 jaar bezig ben met mensen en hun (loop)baan.

Verzuim en stress gaan vaak hand in hand. Ben je gestrest en dreig je zo overbelast te raken dat je mogelijk in een burn-out terechtkomt of ben je dat al, dan kan ik je begeleiden naar herstel. Ik maak daarbij gebruik van de CSR-methodiek. ‘CSR’ staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Vaak ben jij je er niet eens van bewust dat je gestrest bent, terwijl je lichaam wel signalen aan je geeft. Het is goed om die niet te negeren.

Sinds 2004 ben ik image stylist, waarbij ik kleur- & stylingadviezen geef die je image en zelfbeeld versterken. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd gericht op zowel mannen als vrouwen die ervoor zorgen dat ik je kan helpen om het beste in jezelf naar boven te halen. Want kleding communiceert. Je uiterlijke presentatie bestaat niet alleen uit wat je aanhebt, maar ook uit je non-verbale houding en gedrag. Dit is van invloed op hoe de ander jou ziet en wat ze van je vinden.

Bij Dynamisch Bureau heb ik de ruimte om samen met andere zelfstandige professionals jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Wij zijn enthousiast en leren van en met elkaar en dat maakt het voor mij zo waardevol om aangesloten te zijn. Samen sta je sterk!