‘Zoek jij antwoorden? Ik heb de vragen!’

Arjan uit de Bosch

Arjan uit de Bosch

Loopbaancoach / TMA talent professional

“Je wordt vaak op jonge leeftijd al gevraagd loopbaankeuzes te maken, die je door het ontbreken van levenservaring, volgens mij, nog niet kán maken. Veelal worden dan verkeerde keuzes gemaakt. Wanneer je later in een situatie verkeert waarin je wordt gedwongen opnieuw naar je loopbaan te kijken, vind ik het van belang dat dat goed wordt aangepakt, en dat mensen op zoek gaan naar datgene wat werkelijk bij ze past. Zelf heb ik ook in zo’n situatie gezeten waarin ik opnieuw moest kiezen.

Na een technische opleiding bij de Hogeschool Utrecht ben ik bij een milieu-adviesbureau terecht gekomen, en daar was ik snel ‘technisch’ uitgeleerd. Wél keek ik altijd onbewust naar de talenten van mijn collega’s zodat ik een team samen kon stellen dat nodig was om projecten tot een succes te maken. Mijn leidinggevende zei daarom dat ik ‘iets met mensen’ moest gaan doen.
In een eerste coach opleiding kwam ik erachter dat hij gelijk had.

Met mijn analytische blik op talenten en mijn empathie voor mensen ben ik mij gaan richten op het coachen en trainen van medewerkers en organisaties waar persoonlijke ontwikkeling een uitdaging is.

In het begin heb ik mijn wilskracht aan moeten spreken om daadwerkelijk betaalde opdrachten te krijgen. Maar dat is goed gelukt!

Ik heb mij aangesloten als loopbaancoach bij Dynamisch Bureau omdat mensen begeleiden naar een passende werkomgeving mij het meest aanspreekt. Met oprechte aandacht, plezier, relativeringsvermogen en mijn jarenlange kennis begeleid ik mensen naar een nieuwe werkplek en de optimale inzet van hun talent.

Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer mogelijk is in je loopbaan dan je eerst voor mogelijk houdt. Wel heb je vertrouwen nodig, nieuwsgierigheid en vooral durf. Maar als je daadwerkelijk doet wat op je lijf is geschreven, dan krijg je er veel voor terug! Ik begeleid je hier graag bij!”

Ben je ondernemer of wil je als ondernemer starten? Ook dan kan je bij Arjan terecht. Kijk voor meer info op Ondernemerscoaching.