Vier je successen!

vier je successen

December. De uitgelezen maand om terug te kijken op het afgelopen jaar en stil te staan bij behaalde successen. Na een aantal “tropenjaren” kan ik zelf terugkijken op een heel mooi 2017, zowel privé als zakelijk. Mijn nieuwe partner, mijn twee zonen en ik zijn dit jaar een nog hechter team geworden. Dynamisch Bureau heeft UWV weer als opdrachtgever en dat heeft veel nieuwe begeleidingstrajecten en werk voor nieuwe medewerkers opgeleverd.

Een groot aantal mensen die wij begeleiden heeft weer werk gevonden. Een daarvan is Sandra Korenblom. Als je mij al een tijdje volgt herinner je je misschien dat wij haar ‘in de schijnwerpers” hebben gezet en zo een werkervaringsplek voor haar hebben gevonden. Haar ervaring met Dynamisch Bureau lees je hier.

Hoe was jouw jaar? Heb jij iets te vieren? Als je uitgebreider bij je successen stil wilt staan, geef ik hierbij een aantal tips.

Schrijf je eigen eindejaarsrede

Een kennis van mij schrijft elk jaar een eindejaarsrede. Puur voor zichzelf. Naast het vooruit kijken naar het nieuwe jaar zijn het vieren van haar behaalde resultaten en plezierige ervaringen hier een onderdeel van. Ik vond dit een heel goed idee en ben zelf aan de slag gegaan! Jij ook?

Problemen horen bij succes

Een leven zonder problemen of uitdagingen bestaat niet. Problemen en uitdagingen maken het leven interessanter, vind ik. En het gaat er uiteindelijk om hoe je ermee omgaat. Laat je je erdoor verslaan of ga je de uitdaging aan? Ik zie problemen als een kans om te leren. Ik ervaar veel voldoening dat ik grote obstakels heb overwonnen, zoals de genoemde “tropenjaren”!

Vier het met elkaar

Er bestaan teams waar “het vieren van de successen” vast op de agenda staat.
Ook thuis ’s avonds aan tafel kan je samen met je gezinsleden de successen van die dag vieren! Succes verzekerd;)

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.