Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Eindhoven

Regio Amsterdam

Gesprek met lamp

UWV re-integratieplan

Het UWV heeft je gevraagd een re-integratieplan op te stellen. In dit re-integratieplan, dat in een standaardformulier van het UWV wordt opgesteld, staan de stappen die gezet gaan worden in jouw re-integratietraject: een zogenaamd “Werkfit Maken” traject of een “Naar Werk” traject.

Vrijblijvend kennismaken

De eerste stap in het proces is een persoonlijke kennismaking. Deze is kosteloos en geeft jou de mogelijkheid om te onderzoeken of het klikt met met jouw toekomstige coach en Dynamisch Bureau.

Overleg met het UWV

Als je kiest voor Dynamisch Bureau, nemen wij snel contact op met jouw contactpersoon bij het UWV en stemmen we het vervolg af. Het UWV levert ons hun Werkplan, waar de visie van het UWV in staat ten aanzien van jouw re-integratie. Dit plan, samen met de informatie uit onze kennismaking en het gesprek met het UWV, gebruiken wij voor ons re-integratieplan.

Het plan

In het re-integratieplan staan o.a. de volgende zaken: jouw persoonlijke gegevens en die van ons bureau, welke re-integratieactiviteiten aan de orde komen, hoeveel begeleidingsuren er worden ingezet, hoe lang het traject gaat duren en welke afspraken we verder met elkaar hebben gemaakt. Daarnaast is er ruimte om jouw en onze verwachtingen op het traject te formuleren.

Het maximale aantal uren en de maximale duur van het traject is door het UWV vastgesteld. Zie hieronder ook het schema:

Maximale uren

 

Re-integratiedienst Aantal uur
Werkfit Maken Maximaal 40
Naar Werk Maximaal 25

 

Maximale doorlooptijden

 

Re-integratiedienst AG-klanten* Ziektewet-klanten
Werkfit Maken 18 maanden 6 maanden
Naar Werk 9 maanden 6 maanden

 
* AG= WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ

De start

Na jouw bijdrage aan het plan, akkoord erop en handtekening, gaat het plan naar het UWV. Meestal volgt spoedig de goedkeuring en kunnen we starten.

Waar we tijdens het “Werkfit Maken” traject naar streven is de mogelijkheid om te starten met een opleiding of met een “Naar Werk” traject. Bij een “Naar Werk” traject is ons gezamenlijke doel dat je weer prettig aan de slag gaat.

Meer weten over onze begeleiding in opdracht van het UWV? Kijk op Re-integratie UWV “Werkfit Maken” of Re-integratie UWV “Naar Werk”.
Of bel ons direct binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: