Ondernemerscoaching, zowel voor als na de start van je onderneming waardevol

Dynamisch Bureau richt zich met ondernemerscoaching op drie doelgroepen: startende ondernemers, ZZP-ers en MKB-ondernemers. Zo kunnen we nog beter inzoomen op jouw specifieke aandachtspunten en behoeftes.

Startende ondernemers

Als startende ondernemer kan je goed bij Dynamisch Bureau terecht. Maar liefs 30% van de startende ondernemers stopt al binnen een jaar. Daar wil jij natuurlijk niet bij horen. Onderdeel van onze begeleiding is een TMA Talentenanalyse. Zo weet je precies waar jouw talenten en drijfveren liggen. Je leert ook voor welke competenties je aanleg hebt en voor welke juist niet. Dan weet je wat je waar mogelijk het beste kan uitbesteden aan anderen. Waar nodig zetten we dan ons netwerk voor je in om je in contact te brengen met mogelijke samenwerkingspartners.

Naast meer inzicht in jou als ondernemer, maken we met elkaar een goed bedrijfsplan. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en je ook langere tijd kan blijven ondernemen.

ZZP-ers

Je bent al een tijdje aan de slag als ZZP-er en hebt het idee dat het toch nog niet loopt zoals je zou willen. Je inkomsten vallen tegen of je hebt het idee dat je zelf nog niet goed uit de verf komt. Is mijn focus wel helder, hoe ga ik meer samenwerkingen aan?

Ook als ZZP-er kun je uitstekend bij Dynamisch Bureau terecht. Een TMA Talentenanalyse geeft je meer helderheid waar je nu echt in uitblinkt. En ook waar je moeite mee zal hebben. Door de ondernemerscoaching weet je welke keuzes je te maken hebt en kom je in actie. Je komt weer fluitend je bed uit!

MKB-ondernemers

Je hebt een mooi bedrijf neergezet, maar je wil het anders. Misschien wil je verder groeien of je focus verleggen. Het is dan heel prettig om met een business coach van Dynamisch Bureau aan de slag te gaan. Een die weet wat het is om een onderneming met personeel te hebben en alles wat daarbij komt kijken.

We zullen samen met jouw persoonlijke doelen formuleren en daarmee aan de slag gaan. Een TMA Talentenanalyse kan je veel helderheid geven over jouw talenten, drijfveren en aanleg voor competenties. Je hakt knopen door en komt in actie!

Wil je meer weten over ondernemerscoaching?