Re-integratietraject na ziekte

Een re-integratietraject na ziekte doe je bij Dynamisch Bureau niet alleen, maar samen met een van onze coaches. Na een periode van ziekte kan het lastig zijn om te re-integreren. We snappen dat er eventuele onzekerheden kunnen ontstaan. Daarom werken we er samen aan om eventuele belemmeringen weg te nemen. Ook onderzoeken we welke talenten je hebt en op welk werk je je wilt gaan richten. Samen vinden we een baan die bij jou past.

Re-integreren doe je samen

Het is erg prettig om samen met een coach weer op zoek te gaan naar werk. Bij Dynamisch Bureau hebben we jarenlange ervaring met de begeleiding naar werk vanuit ziekte. We hebben veel mensen begeleid met lichamelijke en psychische beperkingen, zoals mensen met een spierziekte, burn-out, autisme, AD(H)D of depressieve klachten.

Begeleiding door Dynamisch Bureau start altijd met een kosteloze kennismaking. Als het klikt, kunnen we een trajectplan voor je opstellen. Hierin staan de stappen die we samen gaan zetten zodat jij weer succesvol en prettig aan de slag kan gaan. Na akkoord op het plan, start het daadwerkelijke traject.

Hoe ziet het traject eruit?

In de eerste fase coachen we je op het wegnemen van je belemmeringen om weer aan het werk te komen. Bij het UWV is dit een zogenaamde Modulaire Dienst of onderdeel van Werkfit Maken en bij re-integratietrajecten 2e spoor is dit onderdeel van het hele traject. Belemmeringen kunnen zijn: in een isolement zitten, onzekerheid, verdriet om het verlies van je oude mogelijkheden, te weinig energie, onvoldoende aangeven van grenzen, etc. Dat wat jou hindert, wordt met behulp van coaching zoveel mogelijk weggenomen.

Daarna komt de fase waarin je onderzoekt welke talenten je hebt en op welk werk je je wilt gaan richten. We hebben veel aandacht voor je zogenaamde “pitch” waarin je je wensen, talenten en motivatie presenteert.

Veel extra’s

Bij Dynamisch Bureau zijn we uitermate goed uitgerust om je effectief te begeleiden bij re-integratie:

  • We zetten een TMA Talentenanalyse in om een goed beeld te krijgen van je talenten en je aanleg voor competenties;
  • Ook brengen we de sectoren en activiteiten in kaart die goed bij jou passen;
  • We stellen Jobport beschikbaar: een portaal met onder andere alle voor jou relevante vacatures;
  • Onze fotograaf maakt een professionele foto die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op LinkedIn;
  • Onderdeel van het traject is een professioneel format voor je cv.

Wil je meer weten over een re-integratietraject dat bij jouw eigen situatie past?

Kijk op:
Re-integratie UWV “Modulaire Dienstverlening” , Re-integratie UWV “Werkfit Maken”, Re-integratie UWV “Naar Werk”, of Re-integratie 2e spoor.