Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Eindhoven

Regio Amsterdam

Gesprek

Re-integratietraject na ziekte

Re-integreren na een periode van ziekte kan erg lastig zijn. Je kan je bijvoorbeeld afvragen of werkgevers nog wel op jou zitten te wachten, je kan onzeker zijn over je prestaties en bang zijn om weer opnieuw uit te vallen. Misschien weet je niet precies meer wat je wilt en weet je niet wat je wel en niet moet vertellen over je ziekteperiode als je op sollicitatiegesprek gaat.

Re-integreren doe je samen

Het is erg prettig om samen met een coach weer op zoek te gaan naar werk. Bij Dynamisch Bureau hebben we jarenlange ervaring met de begeleiding naar werk vanuit ziekte. We hebben veel mensen begeleid met lichamelijke en psychische beperkingen, zoals mensen met een spierziekte, burn-out, autisme, AD(H)D of depressieve klachten.

Begeleiding door Dynamisch Bureau start altijd met een kosteloze kennismaking. Als het klikt, kunnen we een trajectplan voor je opstellen. Hierin staan de stappen die we samen gaan zetten zodat jij weer succesvol en prettig aan de slag kan gaan. Na akkoord op het plan, start het daadwerkelijke traject.

Hoe ziet het traject eruit?

In de eerste fase coachen we je op het wegnemen van je belemmeringen om weer aan het werk te komen. Bij het UWV heet dit traject “Werkfit Maken” en bij re-integratietrajecten 2e spoor is dit onderdeel van het hele traject. Belemmeringen kunnen zijn: onzekerheid, verdriet om het verlies van je oude mogelijkheden, te weinig energie, onvoldoende aangeven van grenzen, etc. Dat wat jou hindert, wordt met behulp van coaching zoveel mogelijk weggenomen.

Daarna komt de fase waarin je onderzoekt welke talenten je hebt en op welk werk je je wilt gaan richten. We hebben veel aandacht voor je zogenaamde “pitch” waarin je je wensen, talenten en motivatie presenteert.

Veel extra’s

Bij Dynamisch Bureau zijn we uitermate goed uitgerust om je effectief te begeleiden bij re-integratie:

  • We zetten een TMA Talentenanalyse in om een goed beeld te krijgen van je talenten en de aanleg voor competenties
  • Ook meten we je capaciteiten en brengen de sectoren en activiteiten in kaart die goed bij jou passen
  • We stellen Jobport beschikbaar: een portaal met alle voor jou relevante vacatures
  • Onze fotograaf maakt een professionele foto die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op LinkedIn en als dat bij je past, kun je een video-cv laten maken

Wil je meer weten over een re-integratietraject dat bij jouw eigen situatie past?

Kijk op:
Re-integratie UWV “Werkfit Maken”, Re-integratie UWV “Naar Werk”, of Re-integratie 2e spoor

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: