Tussen droom en daad liggen de juiste stappen.”

Sanne Hoogervorst

Sebastiaan de Vries

Coach / TMA talent professional

‘De juiste stappen’, dat klinkt heel eenvoudig. Maar makkelijke oplossingen bestaan vaak niet, want dan had je het allang op die manier opgelost. Ik geloof dat alle mensen het goede voor zichzelf en voor anderen zoeken. Toch kan het soms anders lopen dan je als kind had gedroomd.

Herken je dit? Dan ligt er wellicht ook een kans om het te veranderen. Graag begeleid ik je naar een nieuwe werkplek, waar je vol in je kracht komt te staan. Een plek waar jij blij van wordt en jouw kwaliteiten tot hun recht komen. Ook kan ik je begeleiden binnen je huidige werkplek, maar dan met net die nieuwe inzichten of voorwaarden, die nodig zijn om hier op je plek te zijn. Dat kan nu ver weg lijken, maar zoals ik zelf uit ervaring weet, daar kan je sterker uitkomen.

Misschien is het eerst nodig om te rouwen als je je werk en mogelijkheden bent kwijtgeraakt. Als je het verlies kan nemen en loslaten, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Het wordt weer leuk en spannend om te volgen waar je hart werkelijk ligt. Zonder druk en in een veilige omgeving gaan we samen op zoek. Jij hebt de antwoorden en ik ondersteun je graag om die te vinden en stapsgewijs uit te voeren.

In mijn eigen loopbaan was het voor mij ook vaak zoeken naar de juiste antwoorden. Ik droomde er als kind van om muzikant te worden. De stap naar het conservatorium durfde ik echter niet te zetten. ‘Dat is echt alleen voor de supertalenten’, dacht ik toen. Ik ging daarom net als mijn oom Geschiedenis studeren en vond daarna een baan in de ICT. Ondertussen bleef mij hart uitgaan naar de muziek. In 2012 zette ik mijn eigen muziekbedrijf op: lessen, workshops en optredens. Wat spannend vond ik het toen ik mijn LinkedIn profiel veranderde van Softwareontwikkelaar naar Workshopleider, percussionist!

Als ik terugkijk was dat het moment dat ik de regie meer in eigen hand ging nemen. Wat wil ik? Wat is daarvoor nodig? Welke kansen zie ik en welke stappen moet ik zetten? In dit proces ben ik veel geholpen door verschillende coaches. Dat maakte mij zo enthousiast dat ik een NLP en een coachopleiding deed en nu bijna klaar ben met de 4-jarige opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie.

Het werd mijn droom om mijn ervaringen in het maken van mijn loopbaankeuzes weer naar anderen uit te dragen. Het hele proces van transformatie dat daarbij speelt, vind ik het mooiste wat er is. Juist omdat ik het zelf zo goed ken, is het fijn om iets hiervan door te kunnen geven. Dat is naast mijn muzikale activiteiten mijn werk. Ik word er blij van.

Bij Dynamische bureau heb ik een team van coaches gevonden met hart voor mensen en hun unieke talenten. Hier voel ik me thuis. Vanuit dit teamverband kan ik jou nog beter ondersteunen.

Welkom op mijn locatie:

Voetiushof 38, 3052 AW Rotterdam