“Het is beter op weg te gaan en je koers te wijzigen dan stil staan!”

Eveline de Vos

Hélène van Hulzen-Zuidgeest

Loopbaancoach / TMA Talent Professional / Neurofeedback trainer

“Jouw hele loopbaan en leven ben je in beweging, hoe groot of klein de verandering ook is. Soms maak je zelf een beslissing, of is die voor jou genomen. Ik begeleid je graag bij “bewegingen” in je loopbaan.Zelf heb ik verschillende banen gehad. Na mijn opleidingen heb ik in commerciële functies gewerkt, als filiaalleidster en als commercieel bemiddelaar. Daarna heb ik als intercedent bij een uitzendbureau gewerkt en recruitment gedaan. In de functie daarna hield ik me voor een groot bedrijf bezig met arbeidsmarktcommunicatie en werving en selectie. In deze banen zat ik vaak “aan de andere kant” van de sollicitant, waardoor ik veel ervaring en goed inzicht gekregen in het gehele sollicitatieproces.

Na verloop van tijd wilde ik meer met “de mens achter het cv” bezig zijn en de menselijke kant op de eerste plaats zetten. Ik sprak met een loopbaancoach en toen wist ik het zeker: dat wil ik ook!
Vervolgens heb ik mijn post-hbo opleiding tot loopbaancoach met veel plezier gevolgd en afgerond en daarna ben ik zelfstandig loopbaancoach geworden.

Afgelopen jaren heb ik nog aanvullende opleidingen en cursussen gedaan, zoals NLP, voice dialogue, logische niveaus, koersonderzoek en me verdiept in verschillende testen. Zoals de TMA Talent Methode die we bij Dynamisch Bureau gebruiken.

Met veel plezier heb ik me bij Dynamisch Bureau aangesloten. We hebben het gemeenschappelijke doel om zoveel mogelijk talenten bij mensen te zien en te ontwikkelen.

Wat ik van klanten te horen krijg, is dat ik me goed in kan leven in de situatie en hier makkelijk in kan schakelen. Dat doe ik ook graag bij jou. Ik begeleid je graag bij een succesvol traject, zodat jij met veel plezier en energie kunt werken!”

     Welkom op mijn locatie:

        Boerenlaan 6b, 2691 JX ‘s Gravenzande