“Wordt de beste versie van jezelf”

Brenda Akoma - Dynamisch Bureau

Bianca Spits

Coach / Spoor 2 begeleider / TMA talent professional

‘Er is naar mijn weten niemand die na het afronden van de middelbare school bewust de keuze maakt voor een carrière als coach. Datzelfde geldt ook voor mij. De dynamiek van het leven maakte dat ik op een bepaald moment bewust koos voor dit geweldig mooie vak.

Vanuit een creatieve achtergrond is mijn loopbaan begonnen als fotograaf. Hetgeen me daarbij het meest aansprak was het contact met mensen. Als ik een portret maakte van iemand was het voor mij belangrijk écht contact te maken en de mens achter het masker te zien. Dan werd het een portret waarop de persoon ook écht te zien was.

In de basis is dit nog steeds wat ik doe: vanuit een gezonde nieuwsgierigheid in gesprek gaan en de ander echt zien. Samen luisteren we naar wat iemand zichzelf wil vertellen. Het eigen levensverhaal is daarbij het uitgangspunt en dient als rode lijn in deze zoektocht.

Als coach wil ik iemand hier graag in begeleiden. Je gaat hierbij zelf op ontdekking en bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wel met mij aan je zij.

Inmiddels heb ik me verrijkt met veel opleidingen en expertise op mijn vakgebied. Maar één ding blijft de essentie en dat is de mens die ik tegenover me tref. En de overtuiging dat iedereen het verdient de beste versie van zichzelf te zijn.

Mijn professionele rugzak is gevuld met een aantal expertises zoals Voice Dialogue, Systemisch opstellen, Biografisch werken, Deep Democracy en ik heb zelfs mijn liefde voor paarden kunnen integreren en zet deze soms in bij coaching.

Naast mijn werk als (loopbaan)coach volg ik momenteel een opleiding tot analytisch therapeut. In dit vak werk je met het onbewuste. Ik geloof erin dat het onbewuste van mensen veel slimmer is dan wij denken en dat hier de grootste schatten te vinden zijn.

Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Vanuit een persoonlijke benadering is mijn doel een zeker vooruitzicht te bieden en vertrouwen te geven in een duurzame en toekomstbestendige oplossing. Coachtrajecten resulteren niet alleen in inzichten maar vooral in concrete resultaten, plannen voor de toekomst en hervonden energie.

Ik geloof daarnaast in de kracht van het netwerken en juist via dat netwerk ben ik in contact gekomen met Dynamisch Bureau. De manier van werken, het professionele in combinatie met het persoonlijke van dit bedrijf, spreekt me enorm aan. Ik vind het fijn dat ik omringd ben door collega’s zodat we met en van elkaar kunnen leren.
Dynamisch Bureau staat voor “leef je talent”. Laat dat nou ook net datgene zijn wat ik zelf leef!’

Welkom op mijn locatie:

Van Oldenbarneveltlaan 2, 2582 NN Den Haag