Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 

Workshop “Optimale inzet van talent!”

De workshop “Optimale inzet van talent!” is speciaal voor HR medewerkers en beslissers die hun organisatie willen versterken met behulp van talentmanagement, en die de motivatie en productiviteit van de medewerkers willen verbeteren. De workshop wordt verzorgd  door Atie van Gennip en Maaike Pronk van Dynamisch Bureau

 De workshop wordt gegeven op:

  • Donderdag 7 februari 2019
  • Vrijdag 5 april 2019
  • Dinsdag 18 juni 2019

Voorkomen van ontslag en ziekte

Door onze ervaring met het begeleiden van outplacement en re-integratietrajecten vinden wij het voorkomen van ontslag en uitval door ziekte extra belangrijk. Het optimaal benutten van talenten van medewerkers is hier een belangrijke schakel in. Daarom ondersteunen wij organisaties bij het inzetten van talentmanagement, ofwel talentgericht werken.

Organisaties kiezen er steeds vaker voor zich te richten op het verder ontwikkelen en versterken van het gedrag waar medewerkers aanleg of talent voor hebben. Talentmanagement werkt positief op de motivatie en de productiviteit. De medewerker is door het aanspreken van zijn talenten veel meer gemotiveerd om waar nodig te veranderen en de eigen verantwoordelijkheid te nemen over zijn leerproces.

Medewerkers hun talenten laten benutten en verbeteren, verloopt plezierig en met goede resultaten. Dit kost veel minder tijd en moeite dan een medewerker aansporen zich te verbeteren waarin geen persoonlijk talent verscholen ligt.

In de workshop maak je kennis met de verschillende mogelijkheden van de TMA Talent Methode en hoe je dit binnen jouw eigen organisatie kunt inzetten. Daarbij wordt ook duidelijk gemaakt hoe je beter zicht kunt krijgen op het leervermogen én de leerbehoefte van de medewerker. Waar wordt deze medewerker door gemotiveerd, voor welke competenties heeft deze medewerker aanleg?

We geven niet alleen een toelichting op de theorie maar we gaan ook aan de slag met jouw eigen talenten om zo zelf te ervaren wat talentmanagement te bieden heeft.

Het programma

De middag ziet er als volgt uit:

  • 14.30-14.45 uur – Ontvangst met koffie en thee
  • 14.45-15.15 uur – Kennismaken en achtergrond Talentmanagement
  • 15.15 -17.00 uur – Aan de slag met talenten
  • 17.00-18.00 uur – Netwerkborrel

Kosten en locatie

De workshop kost per persoon € 75,- exclusief BTW, inclusief een hapje en een drankje, en het boek Van Talent Naar Performance van TMA. De workshop wordt gehouden op de prachtige locatie De Rode Olifant/Spaces op de Zuid-Hollandlaan 7 in Den Haag.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dynamischbureau.nl onder vermelding van de workshopdatum. Geïnteresseerde collega’s kunnen uiteraard ook aan de workshop deelnemen.

Achtergrond informatie

Dynamisch Bureau ondersteunt organisaties bij de implementatie van talentmanagement, ofwel talentgericht werken. Hiervoor zetten wij de krachtige TMA Talent Methode in. De basis voor de TMA Talent Methode is de individuele TMA Talentenanalyse.

De TMA Talentenanalyse is ook heel geschikt als instrument voor teamontwikkeling. Alle teamleden doen als eerste een individuele TMA Talentenanalyse en gaan daarna op een positieve manier aan de slag met de verschillende uitkomsten en overeenkomsten binnen onze dienst TMA Team Coaching.

Talentmanagement met een krachtige methodiek

Dynamisch Bureau is gecertificeerd om te werken met de krachtige TMA Talent Methode. Het is een complete methode om medewerkers te selecteren, ontwikkelen en beoordelen.
Het online systeem maakt het onder andere mogelijk om:

  • effectief bij medewerkers en teams de talenten en de aanleg voor competenties in kaart te brengen
  • functieprofielen op te stellen en deze te matchen met kandidaten
  • en 360° feedback te implementeren

Hieronder tref je enkele voorbeeldrapportages.