• Nederlands
  • Engels

Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team coaching

TMA Teamsessie, aan de slag met ontwikkeling

Met de TMA Teamsessie van Dynamisch Bureau gaan teams op een positieve manier aan de slag met hun ontwikkeling. De teamleden worden gecoacht in het optimaal benutten van elkaars talenten. Hierdoor verbetert de sfeer binnen het team, is er meer acceptatie van de verschillen tussen de teamleden, en verbeteren de resultaten. Ga aan de slag met ontwikkeling met de TMA teamsessie.

Teamsessie met talent als basis

Voordat de teamsessie begint, doet elk teamlid individueel de TMA Talentenanalyse. Tijdens individuele besprekingen, verzorgd door één van de TMA Professionals van Dynamisch Bureau, krijgen de medewerkers een goed beeld van de eigen talenten en de aanleg voor bepaalde competenties.

De resultaten van alle teamleden kunnen worden weergegeven in een TMA Team Rapportage, zie Teamrapportage Drijfveren en Talenten.

Na de individuele besprekingen volgt de teamsessie. Afhankelijk van de vragen en wensen kunnen er meerdere dagdelen verzorgd worden.

Voorbeeld teamtraject

In het eerste dagdeel besteden we vooral aandacht aan de teamtalenten en hoe de talenten verdeeld zijn. De medewerkers leren hun eigen talenten en die van elkaar beter kennen. Ook wordt besproken wat zij als team willen bereiken en welke ontwikkelpunten er zijn. Een overzicht vanuit de Team Rapportage kan hierbij aan het team getoond worden.

Tijdens het volgende dagdeel wordt het team begeleid in het maken van een Plan van Aanpak waarin staat hoe het team aan de slag gaat met het behalen van hun resultaten.

Bij een terugkomdag begeleiden we het team in het evalueren van het Plan van Aanpak, het bijstellen van de afspraken en het borgen van de resultaten.

Meer weten? Bel ons binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: