Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

Team coaching

TMA Team Coaching

Met TMA Team Coaching gaan teams op een positieve manier aan de slag met hun ontwikkeling. De teamleden worden gecoacht in het optimaal benutten van elkaars talenten. Hierdoor verbetert de sfeer binnen het team, is er meer acceptatie van de verschillen tussen de teamleden, en verbeteren de resultaten.

Teamcoaching met talent als basis

Voordat de teamcoaching begint, doet elk teamlid individueel de TMA Talentenanalyse. Tijdens individuele besprekingen, verzorgd door één van de TMA Professionals van Dynamisch Bureau, krijgen de medewerkers een goed beeld van de eigen talenten en de aanleg voor bepaalde competenties.

De resultaten van alle teamleden worden weergegeven in een TMA Team Rapportage. Teamrapportage Drijfveren en Talenten.

Na de individuele besprekingen volgt de teamcoaching. Afhankelijk van de vragen en wensen kunnen er meerdere dagdelen verzorgd worden, veelal zijn dat er drie.

In het eerste dagdeel besteden we vooral aandacht aan de teamtalenten en hoe de talenten verdeeld zijn. De medewerkers leren hun eigen talenten en die van elkaar beter kennen. Ook wordt besproken wat zij als team willen bereiken en welke ontwikkelpunten er zijn. Een overzicht vanuit de Team Rapportage kan hierbij aan het team getoond worden.

Talentverdeling binnen een team grafisch weergegeven:

tabel1

tabel
Tijdens het volgende dagdeel wordt het team begeleid in het maken van een Plan van Aanpak waarin staat hoe het team aan de slag gaat met het behalen van hun resultaten.

Bij een terugkomdag begeleiden we het team in het evalueren van het Plan van Aanpak, het bijstellen van de afspraken en het borgen van de resultaten.

Meer weten? Bel ons binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: