Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

In de schijnwerpers: Monique Krul

 

Monique

Dynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij regelmatig een coachee in de schijnwerpers.

Deze keer is dat Monique Krul. We zijn voor Monique op zoek naar een baan als administratief medewerker of persoonlijk begeleider.

Monique: “Graag wil ik aan de slag als administratief medewerker in een leuke sociale organisatie of als persoonlijk begeleider waarbij ik ouderen ondersteun bij de administratie en/of dagelijkse activiteiten. Meer dan 30 jaar ben ik op administratief gebied werkzaam geweest waarbij ik veel persoonlijk contact met mensen had. Hieruit haalde ik de meeste voldoening. Ik help en ondersteun mensen graag, zoals bijvoorbeeld het regelen van zaken. Ik heb dit veel gedaan bij verschillende organisaties waaronder een eigen onderneming met personeel en een kredietorganisatie. Ik wil in mijn werk nu nog meer voor anderen betekenen!”

Heb je ideeën of ingangen voor Monique? Bel haar op 06-15195196 of benader haar via LinkedIn:

LinkedIn profiel Monique Krul

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.