Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Groepsfoto

Office assistent regio Den Haag (loondienst, 32-40 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 5 dagen)

Hou je van plannen en organiseren in een zelfstandige functie en krijg je energie van het op rolletjes laten lopen van administratieve en operationele processen? Ben je handig met computers en gericht op kwaliteit? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als office assistent werk je ter ondersteuning van de directie (2 personen) en een team met circa 30 (loopbaan)coaches. We zijn een klein kantoor en onze coaches werken allemaal zelfstandig. Jij bent onze steun en toeverlaat. Je plant afspraken, je organiseert groepsbijeenkomsten en je verzorgt de administratie rondom coachtrajecten. Denk hierbij aan het controleren van rapportages, het opmaken van documenten, invoerwerkzaamheden en het beheren van debiteuren en crediteuren. Door jouw handigheid met computers ben je van grote waarde voor onze coaches bij vragen over het cliëntvolgsysteem waarmee we werken.

Omdat we een klein kantoor zijn hebben we geen aparte marketingafdeling. We geven je daarom de uitdaging voor een stuk website beheer. Een voorbeeld is het (her)schrijven van teksten en het content plaatsen op onze website. Hierbij werk je samen met ons SEO-bureau, die je hierin ook wil inwerken.

Over ons

Dynamisch Bureau is opgericht in 2005 en heeft vanaf de start al meer dan 1000 mensen begeleid bij hun loopbaan. Naast een operationeel en commercieel directeur, hebben we een team van zelfstandig (loopbaan)coaches. Er komen regelmatig nieuwe coaches bij.

“Jezelf zijn”, doen wat bij je past, en nastreven van kwaliteit en een hoge klanttevredenheid, staan bij ons hoog in het vaandel. In deze Corona periode werken we veel thuis, en ook na deze tijd zullen wij naar verwachting veel vanuit huis blijven werken. Met de directeuren zal je regelmatig, we denken aan één keer per week, en zo gauw dat weer mag, een ‘live’ overleg hebben.

Wat vragen we van jou?

Je bent een zelfstandig werkende collega die plannen en organiseren het leukste vindt om te doen. Je voelt je betrokken bij wat je doet en kwaliteit is belangrijk voor je. Onder verschillende omstandigheden kun je keuzes maken en prioriteiten stellen.

Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan spreken wij je graag over deze vacature!

 • je hebt een HBO werk- en denk niveau;
 • je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare ondersteunende functie;
 • je hebt ruime ervaring met Word en Excel;
 • je bent zeer handig met computers;
 • je woont in Den Haag of omgeving;
 • je bent geïnteresseerd in het werken in een sociaal georiënteerde omgeving.

Wat bieden wij?

 • zelfstandigheid met een grote diversiteit aan werkzaamheden;
 • zo veel mogelijk aansluiting bij jouw talenten en wat je energie geeft;
 • flexibele werktijden;
 • een fijn team met collega’s die heel blij zijn met jouw ondersteuning;
 • een laptop en mobiel;
 • een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek;
 • een functie voor 32-40 uur per week;
 • een maandsalaris tussen €2200,- en €2800,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • een 13 maand;
 • een pensioenregeling.
Stoel

Enthousiast?

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Je kunt je korte motivatie en cv sturen naar Maaike Pronk via maaike@dynamischbureau.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook contact opnemen met Maaike Pronk via telefoonnummer 070 361 17 60.

Ons selectieproces bestaat uit twee selectiegesprekken (de eerste met de directie en daarna met collega’s). We zetten ook een TMA Talentenanalyse in aangevuld met een competentiematch. We meten daarbij de match op de competenties: aandacht voor details, discipline, kwaliteit gerichtheid, plannen & organiseren, stressbestendigheid en voortgangscontrole.

De sluitingsdatum is 2 april 2021. Uiterlijk 12 april hoor je of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek op 14 april. Ons streven is een afronding van de selectieprocedure voor 1 mei.