Freelance Loopbaancoach, min. 16 uur per week

Wij zoeken doorlopend naar freelance loopbaancoaches voor de regio´s Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem & Leiden.

Ben je in staat om als coach mensen te motiveren en te inspireren om zijn of haar doelen te bereiken? Werk je al zelfstandige, heb je een maatschappelijke focus en deel je de liefde voor het vak van loopbaancoach? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als loopbaancoach ben je onderdeel van ons fijne team en verzorg je het merendeel van de coachtrajecten in opdracht van het UWV. De trajecten die je gaat begeleiden zijn vooral mensen met een Wajong, WGA- of ZW-uitkering van het UWV. Vaak start je met een Werkfit Maken traject waarbij je mensen begeleid tijdens hun re-integratie. Samen met je coachee ga je bekijken wat iemand nodig heeft om weer aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen, met veel aandacht voor het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, talenten ontdekken, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring.

Na het Werkfit Maken traject volgt het Naar Werk traject. Tijdens dit traject bekijk je samen met je coachee wat iemand nodig heeft om tot passend werk te komen. Hierbij kan je denken aan het begeleiden bij het solliciteren, zoals het maken van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief, en het begeleiden bij de inzet van netwerken, zoals het optimaliseren van het LinkedIn profiel en het benaderen van contacten volgens de methode Netwerken Werkt.

Heb je de nodige kennis en ervaring met outplacement- en 2e spoorbegeleiding of wil je die opdoen? Dan kun je bij ons ook de uitdaging aangaan voor het begeleiden van deze trajecten.

Over ons

Dynamisch Bureau is opgericht in 2005 en heeft vanaf de start al meer dan 1000 mensen begeleid bij hun loopbaan. Naast een operationeel en commercieel directeur, hebben we een team van ca. 30 zelfstandig (loopbaan)coaches. Er komen regelmatig nieuwe coaches bij.

“Jezelf zijn”, doen wat bij je past, en nastreven van kwaliteit en een hoge klanttevredenheid, staan bij ons hoog in het vaandel. Om onze kwaliteit hoog te houden en om goed met elkaar in verbinding te zijn, organiseren we veel contactmomenten. Met je team zal je zo gauw dat weer mag ‘live’ intervisie en themabijeenkomsten hebben. Daarnaast heb je regelmatig voortgangsgesprekken met onze operationeel directeur.

Wat vragen wij van jou?

Je bent zelfstandig en hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van mensen vanuit een ziekteperiode. Je vindt het leuk om gesprekspartner te zijn voor zowel je coachees als voor opdrachtgevers. En je wilt je graag aansluiten bij een team enthousiaste coaches die met en van elkaar willen leren. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan spreken wij je graag over deze vacature!

 • je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring als loopbaancoach;
 • je hebt een afgeronde coachopleiding;
 • je hebt een professionele ruimte beschikbaar voor het voeren van gesprekken;
 • je hebt een certificering voor de TMA Talent Methode of wilt wel hierin investeren.

Wat bieden wij?

 • aansluiting bij een team enthousiaste coaches;
 • 16 uur per week aan coachtrajecten vanuit het UWV en andere opdrachtgevers;
 • flexibiliteit en zelfstandigheid in je coachtrajecten;
 • intervisie en- themabijeenkomsten;
 • de mogelijkheid om je NOLOC certificering te behalen (mits je die niet hebt);
 • de mogelijkheid ook trajecten in het Engels te doen;
 • onze opgedane kennis en ervaring die we graag met je willen delen;
 • een omzetverdeling voor de beloning.

Enthousiast?

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Je kunt je korte motivatie en cv sturen naar Maaike Pronk via maaike@dynamischbureau.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook contact opnemen met Maaike Pronk via telefoonnummer 070 361 17 60.

Word jij onze nieuwe coach?

Sluit je aan bij Dynamisch Bureau! Stuur graag een korte motivatie voorzien van cv naar Maaike Pronk, maaike@dynamischbureau.nl.

Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Maaike op 070 361 17 60.

Een rollenspel maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure. Deze plannen we regelmatig in.

Stoel