Freelance Loopbaancoach, min. 16 uur per week

Dynamisch Bureau gaat naar een landelijke dekking! Wij vragen freelance loopbaan- en re-integratiecoaches door het hele land om (alvast) op deze vacature te reageren.

Ben je in staat om als coach mensen te motiveren en te inspireren om zijn of haar doelen te bereiken? Werk je als zelfstandige, heb je een maatschappelijke focus en deel je de liefde voor het vak van loopbaancoach? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als loopbaan- en re-integratiecoach ben je onderdeel van ons fijne team en verzorg je coachtrajecten voor veelal hoger opgeleiden. Eén van de opdrachtgevers is het UWV. De trajecten die je voor UWV gaat begeleiden zijn mensen met een Wajong, WGA- of ZW-uitkering. Soms start je met een modulair traject, gericht op het vergroten van de participatie of begeleiding bij opleiding. Vaak start je met een Werkfit Maken traject. Samen met je coachee ga je bekijken wat deze nodig heeft om weer aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen, met veel aandacht voor het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, talenten ontdekken, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring.

Je begeleidt ook mensen die daaraan toe zijn naar betaald werk in diverse trajecten voor verschillende opdrachtgevers, zoals outplacement en Naar Werk. Hierbij kan je denken aan het begeleiden bij het solliciteren, zoals het maken van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief, en het begeleiden bij de inzet van netwerken, zoals het optimaliseren van het LinkedIn profiel en het benaderen van contacten volgens de methode Netwerken Werkt.

Binnen 2e spoorbegeleiding ben je gericht op het voldoen aan de eisen die UWV hieraan stelt zoals gedefinieerd binnen de Wet Verbetering Poortwachter.

Wat vragen wij van jou?

Je bent zelfstandig en hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van mensen vanuit een ziekteperiode. Je vindt het leuk om gesprekspartner te zijn voor zowel je coachees als voor opdrachtgevers. En je wilt je graag aansluiten bij een team enthousiaste coaches die met en van elkaar willen leren. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan spreken wij je graag over deze vacature!

 • je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring als loopbaancoach of re-integratiecoach;
 • je hebt een afgeronde coachopleiding;
 • je hebt een NOLOC certificering of bent bereid die te behalen;
 • je hebt een professionele ruimte beschikbaar voor het voeren van gesprekken;
 • je bent bereid om in afstemming met ons contacten bij het UWV te leggen;
 • je hebt een certificering voor de TMA Talent Methode of wilt wel hierin investeren;
 • je bent in staat ook trajecten in het Engels te doen;
 • je hebt ervaring en/of affiniteit met spoor 2 begeleiding.

Wat bieden wij?

 • aansluiting bij een team enthousiaste coaches;
 • coachtrajecten vanuit het UWV en andere opdrachtgevers;
 • flexibiliteit en zelfstandigheid in je coachtrajecten;
 • intervisie en- themabijeenkomsten;
 • onze opgedane kennis en ervaring die we graag met je willen delen;
 • een omzetverdeling voor de beloning.

Over ons

Dynamisch Bureau is opgericht in 2005 en heeft vanaf de start al meer dan 1500 mensen begeleid bij hun loopbaan. Naast een vast team (operationeel en commercieel directeur, office assistent en teamcoördinator) hebben we een team van ca. 25 zelfstandig (loopbaan)coaches. Er komen regelmatig nieuwe coaches bij.

“Jezelf zijn”, doen wat bij je past, en nastreven van kwaliteit en een hoge klanttevredenheid, staan bij ons hoog in het vaandel. Om onze kwaliteit hoog te houden, mensen aan werk te helpen en om goed met elkaar in verbinding te zijn, organiseren we veel contactmomenten. We helpen elkaar bij de bemiddeling van onze coachees. Met je team zal je ‘live’ intervisie en themabijeenkomsten hebben. Daarnaast heb je regelmatig voortgangsgesprekken met onze operationeel directeur/teamcoördinator.

Enthousiast?

Enthousiast om je bij ons aan te sluiten? Hieronder vind je meer details.

Word jij onze nieuwe coach?

Sluit je aan bij Dynamisch Bureau! Stuur graag een korte motivatie voorzien van cv naar Maaike Pronk, maaike@dynamischbureau.nl.

Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Maaike op 070 361 17 60.

Een rollenspel maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure. Deze plannen we regelmatig in.

Stoel