Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Twan

Twan Fenger

Loopbaancoach/ TMA talent professional

‘Jouw keuzes zijn die doorslaggevend in jouw loopbaanavontuur.’

 “Wij worden op jonge leeftijd al gedwongen om keuzes te maken. Het kiezen van een scholingsprofiel, studie en baan gebeurt op een leeftijd waarbij ik mij soms afvraag of je dan al de juiste keuzes kunt maken.

Als je jaren verder bent – met een vracht aan levens- en werkervaring – is het zinvol en soms zelfs noodzakelijk om opnieuw uit te zoeken wat je echt leuk vindt. Ik nodig je uit om uit dat “hokje” te komen waarin je mogelijk bent beland.

Zelf ben ik mijn loopbaan gestart in de juridische sector. Maar na een aantal jaar was ik hierop uitgekeken. Ik ben toen teruggegaan naar de basis en heb opnieuw uitgezocht wat ik echt wil doen. Dit ging niet zonder slag of stoot. Als vader van een jong gezin heb ik verantwoordelijkheid en dus speelt salariëring een rol. Met een portie doorzettingsvermogen en geloof in mijn eigen kunnen, is het uiteindelijk gelukt om als zelfstandig loopbaancoach mijn boterham te verdienen.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje aangesloten als loopbaancoach bij Dynamisch Bureau. Met enorm veel plezier. En dat gun ik jou ook!

Ik heb geleerd dat je het verloop van je loopbaan zelf in de hand hebt. Het is een avontuur waar jíj de richting in kunt bepalen. Je hoeft er alleen maar in te geloven. Maak keuzes die bij jou passen, en geef jouw loopbaan een nieuwe richting.

Met aandacht, positiviteit en oprechte interesse begeleid ik mensen in hun loopbaanavontuur. Naast de opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd, val ik daarbij ook veel terug op mijn eigen ervaring.” 

Bekijk ons hele team