Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

team
Atie

Suzanne Palmen

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van je zeilen.’

“Vanuit de overtuiging dat ieder mens het vermogen heeft om zich te ontwikkelen, mits de omstandigheden dit ondersteunen, begeleid ik al meer dan 25 jaar mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Vaak gaat dit zonder een vastomlijnd “waarheen” en “hoe”; het draait hierbij om de vraag “waarom?”.

In mijn vak als loopbaanprofessional mag ik aan de zijlijn staan van dit ontwikkelingsproces en mensen hierbij ondersteunen.

Ik neem niks over, maar door het stellen van de juiste vragen, een stuk oprechte interesse in jou als mens, aandacht en het bieden van minstens één luisterend oor, gaan we samen aan de slag. Jij voorop en ik met je mee.

In het begin van mijn loopbaan heb ik bij de Politie gewerkt en daarna jarenlang bij een uitzendbureau de commerciële arbeidsmarktbemiddeling leren kennen. Na gewerkt te hebben bij een loopbaanadviesbureau, ben ik uiteindelijk zelfstandig loopbaancoach geworden. Ik behaalde mijn HBO diploma HR management en Post HBO loopbaanadvies en begeleiding en een post HBO talentmanagement.

Tijdens mijn loopbaan en leven kwam ik van alles tegen: “ups”, “downs” en uiteindelijk weer “ups”. Zelf was mijn grootste uitdaging het leren omgaan met een chronische ziekte; van “daar kan ik niet een normaal leven mee leiden” tot het weer ontdekken van nieuwe mogelijkheden en kansen. Ik geloof in kansen voor iedereen.

Ik krijg weer energie als jij een baan vindt die bij je past. Dat is waarom ik bij Dynamisch Bureau ben aangesloten. Iedereen mag er zijn, doet ertoe en verdient een kans om zich te ontwikkelen. Dat onderschrijf ik van harte!”

Bekijk ons hele team