‘Tussen droom en daad liggen de juiste stappen.’

Sanne Hoogervorst

Sebastiaan de Vries

Coach
TMA talent professional
Neurofeedback trainer

“‘De juiste stappen’, dat klinkt heel eenvoudig. Maar makkelijke oplossingen bestaan vaak niet, want dan had je het allang op die manier opgelost. Ik geloof dat alle mensen het goede voor zichzelf en voor anderen zoeken. Toch kan het soms anders lopen dan je als kind had gedroomd.

Ik droomde er als kind van om muzikant te worden. De stap naar het conservatorium durfde ik echter niet te zetten. ‘Dat is echt alleen voor de supertalenten’, dacht ik toen. Ik ging net als mijn oom Geschiedenis studeren en vond daarna een baan in de ICT. Dit gaf mij de financiële middelen om veel naar Afrika te gaan en een woonboot te kopen, waar ik elke dag muziek kon oefenen.

In 2012 zette ik mijn eigen muziekbedrijf op: lessen, workshops en optredens. Wat spannend vond ik het toen ik mijn LinkedIn profiel veranderde van Softwareontwikkelaar naar Workshopleider, percussionist!

Als ik terugkijk was dat het moment dat ik de regie meer in eigen hand ging nemen. Wat wil ik? Wat is daarvoor nodig? Welke kansen zie ik en welke stappen moet ik zetten? In dit proces ben ik veel geholpen door verschillende coaches.

Die hielpen mij de juiste stappen te zetten bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. Dat maakte mij zo enthousiast dat ik een NLP en een coachopleiding deed en nu bijna klaar ben met de 4-jarige opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie.

Het werd mijn droom om mijn ervaringen in het maken van mijn loopbaankeuzes weer naar anderen uit te dragen. De focus ligt daarbij op jouw persoonlijk welbevinden. Zit je goed in je vel en waar word je gelukkig van? Je werk is daar altijd een belangrijk onderdeel van, omdat het je verbindt met de samenleving. Dat is mijn visie: geluk van mensen ontstaat in zinvol en warm contact met anderen.

Het kan zijn dat je nu in een situatie zit dat je niet meer weet hoe je verder moet. Als je weinig te verliezen hebt, geeft dat vaak ruimte om iets nieuws te proberen. Dan is het belangrijk dat er iemand naast je staat, die je ten eerste helpt om te vinden waar je hart werkelijk ligt en dan de stappen te zetten die nodig zijn om dit te bereiken. Jij hebt de antwoorden en ik ondersteun je graag om die te vinden en stapsgewijs uit te voeren.

Daarbij ben ik blij te werken bij Dynamische Bureau. De kennis en de ervaring van al mijn collega’s kan ik aanboren in de zoektocht naar jouw ideale baan. Bij Dynamische Bureau voel ik me helemaal thuis en delen wij dezelfde mensgerichte visie die talenten tot hun recht laten komen.”