Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Sanne

Sanne Hoogervorst

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Wees jezelf want niemand kan dat beter dan jij.’

“In de basis gaat het in mijn werk als loopbaancoach om drie vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ik voeg daar altijd een vierde aan toe: hoe bereik ik dat? Ik coach je naar jouw unieke antwoorden op deze vragen. Dit is altijd maatwerk.”

Met opdrachten en oefeningen krijg je inzicht in jouw talenten en competenties, eigenschappen en belemmeringen, drijfveren en waarden.

Door actief luisteren en de juiste vragen stellen, spiegelen en confronteren breng ik je in contact met je “beweegredenen” en met je blokkades. Geduld, aandacht en humor zijn belangrijk voor mij als coach.

Ik heb een post hbo-opleiding tot loopbaancoach afgerond. Eerder al deed ik een universitaire studie Sociologie en een driejarige training aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie.

Voor mijn carrièreswitch tot loopbaancoach deed ik werkervaring op in verschillende functies (documentalist, redacteur, uitgever, manager pr en marketing) in verschillende profit en non-profit organisaties. Naast ervaringsdeskundige in veranderen van loopbaan, uitkeringsgerechtigde, overstap van loondienst naar zzp, ben ik ook ervaren in het omgaan met stress en burn-out.

Dynamisch Bureau biedt voor mij een platform om als zelfstandige ook de verbinding aan te gaan met een groep van enthousiaste collega’s. En we gaan met zijn allen voor hetzelfde: zorgen dat mensen zichzelf mogen zijn in het werk dat zij doen!”

Bekijk ons hele team

Sanne begeleidt graag ondernemers: ga naar pagina ondernemerscoaching.