Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Naomi

Naomi Barnouw

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Kom in actie en geef richting aan jouw loopbaan.’

“Bij Dynamisch Bureau begeleid ik onze coachees met plezier bij het inrichten van hun werkende leven. Ik vind het daarbij belangrijk om je hart te volgen. Ik ben daar zelf steeds bewust mee bezig en ik stimuleer onze coachees dat ook te doen.

Het is fijn werk te doen waar je blij van wordt en wat aansluit bij jouw persoonlijke ambitie. Werk heeft een grote invloed op ons welzijn en het is dan ook belangrijk werk te doen waar je energie van krijgt. “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”– Mahatma Ghandhi

Graag werk ik aan het zelfvertrouwen van de coachee zodat deze weer zelf de regie in zijn/haar loopbaan neemt.

Ik ben een verbinder met een grote interesse in persoonlijk ontwikkeling, de levensloop van mensen en de keuzes die daarbij horen. Ik sta open voor alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Ik ben moeder van drie jonge kinderen, waaronder een tweeling.

Mijn achtergrond is die van arbeidsbemiddelaar en corporate recruiter. In die functies heb ik honderden cv’s geselecteerd en vele sollicitatiegesprekken gevoerd. Deze jarenlange ervaring aan ‘de andere kant van de tafel’ is een groot voordeel in mijn werk. Ik deel graag mijn kennis met betrekking tot de arbeidsmarkt en de werving – en selectietechnieken van deze tijd. Daarnaast heb ik door deze achtergrond een groot netwerk waar ik gebruik van maak.

Ik heb daarnaast veel ervaring met het begeleiden van mensen die na een wat langere periode van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid weer een nieuwe werkgever moeten vinden. Bij Dynamisch Bureau begeleid ik onder andere mensen die te maken hebben gehad met een burn-out of een depressie.

Mensen daag ik graag uit in hun loopbaan te blijven investeren. Hoe zij hun leven en werk willen inrichten, wat hun ambitie is en welke stappen hierbij aansluiten.

Graag ga ik uit van de talenten van mensen, een visie die ik met Dynamisch Bureau deel. Dit is een belangrijke reden dat ik graag deel uit maak van dit team. We houden elkaar scherp of wij zelf ook onze talenten benutten!”

Bekijk ons hele team