Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 

Naomi Barnouw

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Kom in actie en geef richting aan jouw loopbaan.’

“Mensen in beweging krijgen op de arbeidsmarkt en succesvol regisseur laten zijn van de eigen loopbaan is wat mij drijft. Sinds 2012 ben ik werkzaam als loopbaan- en sollicitatiecoach en heb ik inmiddels vele mensen mogen begeleiden. Ik help mensen met het (her) inrichten van hun loopbaan.

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om in je loopbaan te investeren en regelmatig stil te staan bij je ervaring, drijfveren en ambities. Om er zo zelf voor te zorgen dat je loopbaan in de richting verloopt waar jíj je prettig bij voelt.

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van cliënten die na een wat langere periode van afwezigheid op de werkvloer een nieuwe werkgever moesten vinden. Ik help mensen (weer) inzicht te krijgen in hun talenten, ervaringen, ambities en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Mijn doel is om mijn cliënten weer zelfverzekerd te laten zijn, in hun kracht te laten komen en weer zelf de regie in hun loopbaan te laten nemen.

In mijn arbeidsverleden als arbeidsbemiddelaar en corporate recruiter heb ik honderden CV’s geselecteerd en vele sollicitatiegesprekken gevoerd. Uiteraard neem ik deze ervaring “aan de andere kant van de tafel” mee in mijn begeleiding en deel ik mijn kennis met betrekking tot de arbeidsmarkt en selectietechnieken van deze tijd. Ik streef altijd naar een maatgerichte aanpak waarbij het in actie komen (en in actie blijven) een doel is.

Ten slotte ga ik uit van de talenten van mensen, een visie die ik met Dynamisch Bureau deel. Dit maakt dat ik graag in het team van Dynamisch Bureau zit.”

Bekijk ons hele team