Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Monica

Monica Scheffer

Operationeel directeur/loopbaancoach/TMA talent professional

‘Een weg ontstaat door hem te belopen.’

“Het is mijn missie mensen sterker in hun werk te laten staan. Als mensen werk doen dat past bij wie ze zijn en wat ze kunnen, levert dat meer plezier, voldoening en energie op.

Ik ben afgestudeerd als jurist, maar kwam er met de tijd achter dat het werk dat ik deed mij geen voldoening gaf en ik daardoor veel energie kwijt raakte.

Door zelf met een loopbaancoach aan de slag te gaan, kwam ik er achter dat ik een passie heb voor het begeleiden van mensen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en hun hele leven blijven leren. Ik heb een switch gemaakt naar coaching en uiteindelijk loopbaancoaching. Ik heb een tweejarige post-HBO coachopleiding gedaan en daarna de specialisatie loopbaancoaching.

Na een lange loopbaan bij de gemeentelijke overheid ben ik via mijn netwerk bij Dynamisch Bureau terechtgekomen en heb me daar aangesloten als loopbaancoach. Ik richt me vooral op de trajecten vanuit opdrachtgever UWV. De warme en positieve insteek van Dynamisch Bureau spreekt me erg aan.

In mijn begeleiding zet ik de mens op de eerste plaats. Ik werk toe naar een situatie waarin de coachee zo veel mogelijk op eigen benen komt te staan en zelfstandig verder kan. Hierin bied ik een ondersteunende hand. Met mijn inlevingsvermogen ben ik in staat ruimte te geven aan de coachee zodat deze het vertrouwen voelt zijn verhaal kwijt te kunnen, en met mijn doelgerichtheid werken we stapsgewijs maar zeker naar het einddoel toe.”

Bekijk ons hele team