‘Leven vanuit je talenten opent mogelijkheden die eerst verborgen waren.’

Marjan de Kievit Coach in het bos

Michail Levitin

Coach/TMA Talent professional

“Ik ben een mix van verschillende culturele achtergronden, een echte ‘mengelmoes’. Op jonge leeftijd heb ik veel veranderingen meegemaakt. Ik denk dat mijn achtergrond en al deze veranderingen mijn nieuwsgierigheid naar anderen hebben versterkt. Ik begrijp ook als geen ander dat een nieuwe fase in je leven enorm belastend kan zijn. Soms gedwongen, soms gekozen, maar altijd spannend.

Commercie is wat mij als jonge man makkelijk afging. Verschillende functies binnen commerciële organisaties trokken mij aan, totdat ik doorkreeg wat ik nou echt leuk vond.

Mensen helpen kansen te zien te pakken, zich te ontwikkelen en dingen te zien doen die ze niet voor mogelijk hielden. Daar wilde ik voor gaan!

Ik heb toen de overstap gemaakt naar het vak van coach en heb daar met veel plezier een geaccrediteerde opleiding voor gevolgd. En heb hier geen seconde spijt van gehad!

Ik geloof sterk in bijzonderheden en talenten van mensen. Daar slaat mijn spreuk ook op. Als je weet wat je talenten zijn en hoe je daar optimaal gebruik van kan maken, ga je kansen zien waar deze eerder niet zichtbaar waren. Vervolgens kun je een route uitstippelen en stappen ondernemen om je persoonlijke doel te bereiken. En dat is nou precies waar ik je graag bij help.

Mensen die met mij hebben samengewerkt beschrijven mij als energiek, open-minded en optimistisch. Samen mooie resultaten behalen, dat is waar ik het voor doe. Jij bent verantwoordelijk, en ik sta naast je en ondersteun je waar ik kan.

Dynamisch Bureau biedt mij collega’s waar ik graag mee samenwerk. Ook is zelfs de naam heel erg matchend voor mijn werkwijze: je ondersteunen bij vooruit bewegen richting je doel. Hoe dynamisch is dat!”