Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Eindhoven

Regio Amsterdam

team
amelia

Marjolein van den Bosch

Coach/TMA talent professional

‘Wie kent jou beter dan jij?’

“Als coach bij Dynamisch Bureau begeleid ik je bij je loopbaankeuze. Door de goede vragen te stellen, kom jij op de antwoorden die jou de weg wijzen naar de baan en de werkomgeving waar jij energie van kríjgt! We ontdekken welke keuzes er voor jou toe doen en passen bij je wensen en talenten van dit moment. Wat ooit de beste werkplek leek, kan nu zomaar anders voelen en dan is het tijd voor verandering. Ik spreek uit ervaring en help je graag de regie over jouw leven te (her)nemen.

Mijn loopbaan heeft zich afgespeeld in het onderwijs. Ik heb daar diverse functies bekleed van leerkracht tot manager. Op een zeker moment gaf deze omgeving geen energie meer en merkte ik dat mijn baan niet meer passend was voor mij in die fase van mijn leven.

Een burn-out was helaas nodig als ‘wake-up call’. Het werd een waardevolle zoektocht waarna ik vol energie als zelfstandige aan ‘t werk ben gegaan.

Ik ben o.a. opgeleid tot systeem therapeut, oplossingsgericht coach en NLP-deskundige (trainer en coach). In de regio Eindhoven waar ik werk is veel bedrijvigheid op hoog niveau (TUE, ASML, VDL). Voor verschillende grote bedrijven begeleid ik hoger opgeleiden bij hun loopbaankeuzes, bij outplacement en bij re-integratie.

Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring met jongeren. De veelheid aan keuzes, de druk van de werkgevers en het ideale geluksplaatje dat de media schetst, stelt deze doelgroep voor grote uitdagingen. Ik begeleid ook leerkrachten en docenten die zoekend zijn in of buiten de branche en mensen die zich willen omscholen richting het onderwijs.

Vanuit mijn onderwijsloopbaan heb ik veel contacten in allerlei branches. Al diverse mensen hebben een leuke nieuwe werkplek gevonden die aansluit bij hun talenten. Dat is ook wat mij zo aanspreekt aan werken bij Dynamisch Bureau: we worden als coaches uitgedaagd onze eigen talenten en die van onze coachees optimaal te benutten. Ik ben benieuwd naar die van jou!

Bekijk ons hele team