Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Kievit

Marjan de Kievit

Loopbaancoach/ TMA talent professional

‘Iedereen is uniek.’

“Wat maakt dat jij jij bent en wie ben je eigenlijk? Een vraag waar je misschien nog geen duidelijk antwoord op hebt. Als loopbaancoach begeleid ik je graag bij het onderzoeken van die vraag. Om vervolgens samen met jou te bekijken wat jij kunt en wat je wilt.

Zelf heb ik langere tijd gewerkt in de arbeidsbemiddeling en het personeelsvak, en ik ben nu sinds enige jaren als loopbaancoach actief.

De keuze om loopbaancoach te worden, ging niet vanzelf en ging met vallen en opstaan. Als ik terugkijk merk ik dat juist de momenten van “vallen” me veel hebben geleerd. Dat is wat ik anderen ook gun: inzichten opdoen en leren, ieder op zijn of haar eigen manier.

In mijn arbeidsverleden heb ik veel ervaring opgedaan met werving en selectie, arbeidsmarktontwikkeling, verzorgen van sollicitatieworkshops en voeren van gesprekken met sollicitanten.

Mijn oorspronkelijke studie Engelse taal- en letterkunde heb ik aangevuld met verschillende masterclasses en cursussen op het gebied van (loopbaan)coaching, waaronder de opleiding tot loopbaancoach bij Pharos Advies. Als coach vind ik het belangrijk om actief te luisteren, te spiegelen en te benoemen. Af en toe met humor en relativering. Daarnaast verbind ik jouw ontdekkingstocht graag aan de praktijk zodat jouw traject een concrete uitkomst kent.

Ik heb me verbonden aan Dynamisch Bureau vanwege de persoonlijke aanpak en de doelstelling. Het inzetten, benutten en versterken van talenten van eenieder vind ik erg belangrijk. Daarnaast is het prettig om samen te werken in een team van professionele loopbaancoaches.”

Bekijk ons hele team