Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 
Team
Van den Berg

Maike van den Berg

Coach/ TMA talent professional

‘Everyone is gifted. But most people never open their package.’

“Mijn ervaring als arbeidsdeskundige, coach en als mens is dat dingen in het leven vaak met een positieve reden gebeuren. Ik ondersteun je graag bij het benutten van “breekpunten” om er krachtiger uit te komen dan toen je erin belandde. Zo kom je steeds een stapje dichter bij jouw authentieke zelf, je passie en talenten waarmee jij jezelf en de wereld zoveel te bieden hebt.

Een vraag als ‘wat is jouw missie?’ kan door de meesten niet worden beantwoord. Dat is zo zonde, want leven in overeenstemming daarmee geeft vreugde en vervulling. Mijn missie is anderen in contact te brengen met hun gevoel zodat zij keuzes kunnen maken die echt bij ze passen.

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik jarenlang in loondienst gewerkt als organisatieadviseur en leidinggevende. Geld verdienen en veiligheid waren leidende principes voor mij. Diep van binnen voelde ik dat ik mijn vleugels niet gebruikte, maar ik was bang en vond steeds opnieuw een excuus om veilig op mijn takje te blijven zitten. Tot ik op een dag zo uitgeput was dat ik niéts meer kon en het takje brak. Een burn-out was onvermijdelijk.

Tijdens de langdurige vrije val die volgde, kwam ik steeds meer in contact met mijzelf. Ik leerde dat leven in lijn met mijn “kern” en drijfveren veel minder energie kost dan het negeren ervan. Van daaruit ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot coach.

Naast mijn werk als coach ben ik vaak op het strand te vinden. Dit is mijn favoriete plek, mijn rustpunt. Ik ben moeder van twee kinderen en breng graag mijn tijd met hun door. Daarnaast houd ik van sporten, schrijven, schatten ontdekken in kringloopwinkeltjes, klassieke muziek, een glas goede wijn en bovenal vrijheid.

Met veel plezier heb ik me aangesloten bij Dynamisch Bureau. In de verbinding met de andere coaches wordt mijn eigen toegevoegde waarde nog duidelijker. Het is fijn om samen te sparren en onszelf nog verder te ontwikkelen.”

Bekijk ons hele team

Samenwerkingspartners

Omgaan met ontslag

Ace partner

Contact

DB icon

Adres

  • Zuid-Hollandlaan 7
  • 2596 AL Den Haag
w

Alg. telefoonummer