Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Ons team
Maaike Pronk

Maaike Pronk

Commercieel directeur/eigenaar

‘Sta een keer vaker op dan je valt en je zult slagen.’

“Ik wil met mijn bedrijf een steentje bijdragen om ontslag en ziekte te voorkomen. Dit door werk zoveel mogelijk te laten aansluiten bij mensen hun talenten. Mocht ontslag of ziekte toch aan de orde zijn, help ik graag mensen met het “benutten” van deze moeilijke situaties, zodat zij een positieve nieuwe start maken.

Sinds ik in 2005 Dynamisch Bureau heb opgericht, heb ook ik met regelmaat moeilijkheden moeten overwinnen.

Zo is onze grootste opdrachtgever UWV in 2010 weggevallen door een landelijk politiek besluit waardoor ik veel medewerkers heb moeten ontslaan en het financieel niet goed ging met mijn bedrijf. Ik zat regelmatig met de handen in mijn haar en wist niet hoe het verder moest. Inmiddels heb ik alle problemen overwonnen, is UWV weer terug als opdrachtgever en groeit mijn bedrijf als kool.

Mijn studie bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit was gericht op Mens en Welzijn. Ik heb in loondienst gewerkt als ergonoom en als re-integratiecoach. Sinds de start van mijn bedrijf heb ik me onder andere verdiept in geweldloze communicatie, volgde ik een post-HBO-opleiding voor coaching en ben ik TMA talent professional geworden, zowel voor individuen als voor teams.

Ik ben trots dat we sinds 2005 meer dan 500 mensen hebben begeleid bij het vinden van een nieuwe functie die bij ze past. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen. Dat zijn onze coachees maar ook de coaches die zich bij Dynamisch Bureau hebben aangesloten. Ook ik benut steeds meer en beter mijn eigen talenten!”

Bekijk ons hele team

Maaike begeleidt graag ondernemers: ga naar pagina ondernemerscoaching.