‘Kijk welk mooi verhaal zich vormt!’

Linda-hennig-Wijmer-Dynamisch-Bureau-S

Linda Hennig-Wijmer

Coach/ TMA talent professional

“Het leven is een weg vol ervaringen en lessen. Wat er op je pad komt, geeft vorm aan je leven. Ik zeg dan: “omarm het en leer ervan”. Benut en creëer kansen in je leven, ook al is het onbekende soms eng. Accepteer dat je niet alles in de hand hebt, en kijk welk mooi verhaal zich vormt!”

Vanuit bovenstaande visie coach ik mensen, want hulp van anderen kan welkom zijn als je op je levenspad op hobbels stuit. Of dat nu is vanuit een situatie van arbeidsongeschiktheid, loopbaanoriëntatie of een behoefte om weer helemaal tot jezelf te komen, maatwerk staat daarbij voorop.

Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen. Voordat ik als zelfstandig coach startte, deed ik dat vanuit de functies van HR-adviseur en recruiter in het bedrijfsleven en bij de overheid. Dit werk deed ik tot ik merkte dat mijn energie afnam en ik, mede door zelf gecoacht te worden, de wens ontwikkelde om iets anders te gaan doen. Mijn baan heb ik opgezegd en ik ben me volledig gaan richten op coaching. Hoewel dit een spannende keuze was, heb ik er geen moment spijt van gehad.

Nu ik heb leren loslaten, komt er van alles spontaan op mijn pad. Dat proces gun ik anderen ook!

Termen als nuchterheid, transparantie en zorgvuldigheid kenmerken mijn stijl van werken. Coachees voelen zich vaak snel vertrouwd. Ik vind het prachtig om te zien hoe veerkrachtig mensen vaak zijn en wat ze vanuit hun kracht allemaal kunnen bereiken.

Ik ben getrouwd en heb twee studerende dochters.

Ik heb me aangesloten bij Dynamisch Bureau omdat kwaliteit hier hoog in het vaandel staat. Dat is in het werken met mensen erg belangrijk. Mijn ervaring in coaching, HR en recruitment is een goede basis voor alle vormen van begeleiding die Dynamisch Bureau biedt.”