Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 
Team
Beckers

John Beckers

 Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Met weten waar je staat, kom je in beweging.’

“Mijn passie is het helpen ontwikkelen van talent. Talenten heeft iedereen, maar ze verkennen en ontwikkelen vraagt zelfinzicht en moed. Graag ben ik je sparringpartner in dit proces. Zelf heb ik in mijn loopbaan meerdere malen mijn comfortzone verlaten, al dan niet uit vrije keuze. Daarbij heb ik regelmatig een beroep gedaan op een coach of een ondersteunend netwerk. Dat heeft me rijker en wijzer gemaakt.

 Opbouwende feedback geven en krijgen, maakt energie vrij en brengt je in beweging. Dynamisch Bureau biedt in dit opzicht ook voor de coaches een uitstekend platform, daarom heb ik me graag aangesloten bij het team.

In mijn coaching ben ik tactvol, stimulerend en relativerend humoristisch, maar wel doelgericht en als het nodig is no-nonsense. Belangrijke doelstellingen vind ik: je eigen verantwoordelijkheid (weer) durven nemen en zelfsturing.

Ik ben afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog en ik heb in mijn loopbaan in verschillende functies gewerkt op het gebied van werk en loopbaan. Onder andere als consulent arbeidsvoorziening, arbeidsdeskundige, beroepskeuzeadviseur en loopbaancoach. Na mijn studie heb ik uiteenlopende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder sportpsychologie.

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven en daarmee ook een grote inspiratiebron voor mijn coachingswerk. Naast sporten heb ik een brede belangstelling voor cultuur en reis ik graag.”

 Bekijk ons hele team

Samenwerkingspartners

Omgaan met ontslag

Ace partner

Contact

DB icon

Adres

  • Zuid-Hollandlaan 7
  • 2596 AL Den Haag
w

Alg. telefoonummer