‘Als je naar de zon draait, valt de schaduw achter je.’

Jacqueline Straathof - Dynamisch Bureau

Jacqueline Straathof

Loopbaancoach

“Van nature ben ik iemand die geïnteresseerd is in iemands levensverhaal en die positief in het leven staat. Ik heb graag aandacht voor iemand en focus me op wat er allemaal wél mogelijk is en wat wél kan. Ook is het daarnaast belangrijk oog te hebben voor wat er tegenzit in het leven en te kijken wat je hiervan mogelijk zou kunnen leren.

Al mijn werkervaring komt samen in mijn vak als loopbaancoach dat ik met veel plezier al bijna tien jaar uitoefen. Ik ben bedrijfseconoom met vijftien jaar werkervaring in het bedrijfsleven en heb vervolgens een vierjarige opleiding tot therapeut & coach gevolgd met de specialisatie begeleiding bij stress en burn-out.

Ik krijg er veel energie van als ik in de coaching mensen zie groeien en zie dat zij zich bewust worden van wat ze allemaal ‘in huis hebben’. Ook het begeleiden van de coachee naar de juiste werkplek of opleiding zodat zijn/haar talenten volledig worden benut geeft mij veel voldoening.

Mijn ervaring bestaat uit het werken met een met een brede doelgroep met uiteenlopende loopbaanvragen en begeleiding bij het sollicitatie-proces.

Dit wordt ondersteund door gevolgde opleidingen zoals: Acceptance and Commitment Therapy, Transactionele Analyse, Systemisch werken en Vitaliteit. Ten slotte heb ik ervaring met coachees begeleiden vanuit hun ziekteproces naar werk, tweede spoor en outplacementtrajecten. Mijn aanpak is betrokken, doelgericht, no-nonsense, praktisch en oplossingsgericht.

De manier van werken bij Dynamisch Bureau spreekt me erg aan: zowel de professionaliteit van het bureau als ook de mogelijkheid om met andere collega-coaches kennis en ervaring te delen. Zo blijf ik mezelf steeds ontwikkelen. En ondersteun ik jou ook graag bij jouw ontwikkelingsproces!”