Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Jacobine

Jacobine van de Ree

Coach/TMA talent professional

‘Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg.’

“Nieuwsgierigheid is mijn motor. Ik wil “achter” de dingen kijken en het meest vertrouwen op dat wat ik het minste begrijp. Mijn missie is om jong en oud nieuwsgierig te maken naar zichzelf. Hen de verbinding te laten maken met hun talenten zodat ze die krachtig inzetten en daardoor gaan stralen.

Meer helderheid krijgen in waar jouw talenten liggen en het vergroten van zelfinzicht, staan centraal in elk traject bij Dynamisch Bureau. Als je weet hoe je invloed kunt hebben op je loopbaan blijft het niet bij zelfinzicht maar kom je in actie, dát helpt je verder. Dit heb ik zelf ervaren en deze ervaring deel ik graag met anderen.

Echt oog hebben voor de mensen in de organisatie is de rode draad in mijn werkende leven.

Na mijn hbo-opleiding Commerciële Economie heb ik ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in de profit en non-profit sector. Ik ben ervaren in werving en selectie, loopbaanplanning en opleidingsvraagstukken. Door mijn werkzaamheden in diverse adviesfuncties weet ik dat er vaak een vraag achter de vraag schuilt. De laatste jaren heb ik diverse coachopleidingen gevolgd waaronder die voor loopbaancoach bij Pharos-Advies.

In mijn rol als coach benadruk ik het positieve door een lichte, luchtige en tegelijkertijd daadkrachtige aanpak. Als het bij je aansluit kunnen creatieve opdrachten kleur en plezier brengen in het proces.

Naast het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun persoonlijke talenten en doelen, beleef ik veel plezier aan reizen, landen ontdekken en iets creëren met mijn handen. Zo coachte ik als vrijwilliger gedurende mijn reizen kinderen en jongeren en leerde ik van hun cultuur.

Ik heb mij aangesloten bij Dynamisch Bureau omdat de persoonlijke en positieve manier van werken mij aanspreekt. Het centraal stellen van iemands unieke talenten sluit aan bij mijn manier van werken.”

Bekijk ons hele team

Samenwerkingspartners

Omgaan met ontwikkeling

Ace partner

Contact

DB icon

Adres

  • Zuid-Hollandlaan 7
  • 2596 AL Den Haag
w

Alg. telefoonummer