Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

team
amelia

Eveline de Vos

Coach

‘Je zelfvertrouwen is jezelf vertrouwen.’

“Vanaf mijn eerste studie van docent Engels tot waar ik nu sta, heb ik diverse loopbaanstappen gezet om de plek te vinden die het beste bij mij past. Vaak waren dit kleine stappen. Maar soms was het ook nodig wat grotere stappen te zetten en risico’s te nemen om mezelf daadwerkelijk te kunnen ontplooien.

Een grote stap was de keuze om samen mijn man een aantal jaar in Londen en daarna in Barcelona te wonen en te werken. Het was steeds een uitdaging om in die nieuwe omgeving aansluiting te vinden met anderen. Dit avontuur heeft mij veel geleerd over mijzelf en was een verrijkende ervaring waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk.

Mijn eigen “zoektocht” in mijn loopbaan gebruik ik graag in de begeleiding. Het opnieuw kijken naar jezelf, naar je talenten en naar je verborgen ambities kan een enorme positieve prikkel geven waar je vertrouwen en focus uit haalt.

Het bouwen aan jezelf en je loopbaan is echter vaak lastig alleen te doen. Ik help je hier graag bij! Vanuit mijn kennis als coach, HR adviseur en verzuimspecialist weet ik goed waar kansen in de arbeidsmarkt liggen.

Als mens en dus ook als coach zie ik altijd mogelijkheden. Ik kijk graag net even verder en weet jou dat zetje te geven wat nodig is om door te gaan. We benutten jouw opgebouwde kennis en ervaring om nieuwe kansen aan te boren.

Ik heb in het verleden toen ik bij UWV in dienst was veel samengewerkt met Dynamisch Bureau (toen nog Dynamisch Duo). De trajecten waren kwalitatief goed en de samenwerking verliep eerlijk en prettig. Toen de kans zich voor deed om mij als coach aan te sluiten, heb ik dat met beide handen aangegrepen. Geweldig om nu zelf ook deze trajecten te doen en onderdeel te zijn van ons inspirerende team!

Bekijk ons hele team