Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
Denise

Denise van Marwijk

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Het recept: werken vanuit je hart!’

“Ik geloof dat je met het volgen van je hart in combinatie met een snufje gezond verstand op de werkplek kan komen, die het beste bij jou past. Ik begeleid je graag om je talenten te (her)vinden en deze werkplek te vinden.

Een ding heb ik tijdens mijn loopbaan wel geleerd: waar je ook werkt, er is altijd wel iets. Overal zijn veranderingen, reorganisaties, nieuwe ontwikkelingen. Eigenlijk is net als het weer: soms is het stralend weer en voel je je happy, maar er zijn ook dagen die mistig zijn of dagen met flink wat tegenwind. Ik vind het interessant te onderzoeken hoe je daar als mens het beste mee om kan gaan.

Ik heb zelf in mijn eigen loopbaan flink wat veranderingen doorgemaakt. Soms vanuit eigen keuze, soms als gevolg van andermans keuzes. En dat laatste is zeker niet altijd makkelijk.

Al snel na mijn opleiding kwam ik erachter: ik zit op de verkeerde werkplek. Pas later koos ik ervoor om mij om te scholen en de regie over mijn eigen leven en loopbaan te pakken.

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt in de marketing en (verander)communicatie, in loondienst en later als ZZP’er. De verbinding met mensen inspireerde mij het meest: wie is de mens die tegenover mij zit? Wat is de vraag achter de vraag? Hoe komt het dat mensen soms zo makkelijk met tegenslag om weten te gaan? En het voor anderen zo’n hele kluif is?

Ik besloot opnieuw mijn hart te volgen en koos voor een coachopleiding en volgde daarna een opleiding Psychosociale basiskennis. Ook ben ik opgeleid tot mindfulnesstrainer. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van agile werken, systeemdenken, compassie en interpersoonlijke mindfulness.

Ik werk met veel plezier als loopbaancoach via Dynamisch Bureau. Met alle coaches vormen we een hecht team waarin we allemaal onze eigen expertise en achtergrond inbrengen. Daardoor kunnen we leren van elkaar en ons als coaches blijven ontwikkelen. En last but not least: we vormen met elkaar een groot netwerk voor onze coachees.”

Bekijk ons hele team