Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Team
caroline

Chantal Samson

Loopbaancoach/TMA Talent Professional

‘Als je durft te voelen, vind je je eigen richting.’

“Graag wil ik mensen laten floreren. Ik wil ze laten stralen in hun werk en hun privéleven. De sleutel tot werken en leven met plezier en rust, is stilstaan bij wie je écht bent, wat belangrijk voor je is en wat je in de wereld wil zetten.

Dit pad van bewustwording heb ik zelf ook gelopen. In mijn werk in de marketing- en communicatie kwam ik er na enkele leidinggevende functies achter dat ik niet warm word van geld maar van mensen.

Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei geeft me plezier en voldoening.

Om dat goed te kunnen doen heb ik een coachopleiding op Post-HBO niveau en specialisaties op het gebied van stress, burn-out en oplossingsgericht coachen gevolgd. Ook ben ik geschoold als mindfulness trainer.

Mijn coachees geef ik vanuit rust aandacht en ruimte om hun eigen proces te doorlopen en prikkel ik tegelijkertijd om hun grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan.

De missie van Dynamisch Bureau om mensen te helpen werk te doen dat echt bij ze past, is me uit het hart gegrepen. Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is om je eigen pad te volgen en authentiek te durven zijn. Voor mij is de essentie mensen vanuit verbinding te laten ontwikkelen en groeien. Dus help ik jou te onderzoeken wat je kernkwaliteiten en mogelijkheden zijn en hoe je daar op een voor jou passende manier invulling aan kunt geven.

Ik stimuleer je om niet alleen met je hoofd na te denken over de vragen die spelen maar te voelen met je hele lijf. Je lichaam heeft wijsheid in zich en kan dingen vertellen die je hoofd nog niet heeft bedacht. Door te luisteren naar je hart en je lichaam, kan jij je eigen koers bepalen, de regie over je leven pakken en levensgeluk vinden.”

Bekijk ons hele team