Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Eindhoven

Regio Amsterdam

Team
caroline

Caroline van Dullemen

Coach/TMA Talent Professional

‘Leven en werken met plezier!’

“Als coach bij Dynamisch Bureau loop ik graag een stukje mee in jouw leven. Om te kijken hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt en gelukkiger wordt. We gaan op zoek naar plezier, voldoening en kracht.

Ik streef er samen met jou naar dat het niet altijd maar “moeten, moeten” is, en dat je gaat leven vanuit je eigen keuzes. In plaats van alleen maar te rennen vanuit de verwachtingen van anderen.

“Ik heb een loopbaan als ZZP-er opgebouwd en ben naast coach zelfstandig adviseur communicatie. In die rol heb ik al bij veel organisaties gewerkt. Ik zag dat veel mensen het “niet trekken”, en bijvoorbeeld burn-out raken. Dat is de reden dat ik in de loop der jaren me steeds meer op coachingtrajecten en loopbaanbegeleiding ben gaan toeleggen en daar diverse opleidingen voor heb gevolgd.

Mijn ervaring ligt vooral in overheidsland en ik heb verder in het zuiden van het land (Brabant, Limburg en Gelderland) een enorm groot netwerk aan relaties opgebouwd. Ik vind het waardevol en prachtig om te zien dat mensen in de loop van de tijd weer zelfvertrouwen opbouwen en gaan bloeien en stralen. En dat ze dan weer op eigen kracht (met een klein beetje hulp) weer de weg naar passend werk vinden. Daar doen we het met elkaar bij het Dynamisch Bureau voor!”

Bekijk ons hele team