Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

Team
Barbara

Barbara Martinus

Loopbaancoach / TMA talent professional

‘Jouw verhaal is de bron van wijsheid.’’

“Als coach laat ik jou “op verhaal komen”. Mijn oprechte nieuws-gierigheid en enthousiasme zet ik in om naar jou te luisteren en vragen te stellen. Waarom heb je bepaalde afslagen genomen in jouw leven? Welke hobbels en valkuilen ben je tegengekomen en wat waren de juiste paden voor jou? Wat neem je mee uit jouw ervaring?

Als geen ander weet ik wat het is om met tegenslagen om te gaan. Een chronische ziekte dwingt me er met regelmaat toe om de balans op te maken en te onderzoeken hoe ik het beste met mijn tijd en energie om kan gaan.

Mijn motto is: Doe wat je leuk vindt en doe waar je goed in bent!

Al bijna 30 jaar begeleid ik met veel plezier diverse mensen in hun loopbaan, tijdens ziekte, in hun zoektocht naar een nieuwe werkkring of gewoon omdat ze “het even niet meer weten”. Vanuit mijn expertise op het gebied van Jobmarketing, Werkgeluk en Personal Branding ondersteun ik graag mensen naar werk waar hun ogen (weer) van gaan stralen. Mijn nieuwsgierigheid helpt mij om mensen uit diverse achtergronden en opleidingen te kunnen ondersteunen.

Ik ben erg enthousiast om verbonden te zijn als coach aan het team van Dynamisch Bureau. De professionele aanpak in combinatie met persoonlijke aandacht spreken mij erg aan. Jouw talent, jouw kennis en jouw wijsheid staan voor mij centraal. Ook bij Dynamisch Bureau gaat het in het maatwerktraject om jou: wie jij bent, wat jij kunt en waar jij naar toe wilt”.

Bekijk ons hele team