‘Jouw verhaal is de bron van wijsheid.’’

Barbara Martinus

Barbara Martinus

Loopbaancoach / TMA talent professional

“Als coach laat ik jou “op verhaal komen”. Mijn oprechte nieuws-gierigheid en enthousiasme zet ik in om naar jou te luisteren en vragen te stellen. Waarom heb je bepaalde afslagen genomen in jouw leven? Welke hobbels en valkuilen ben je tegengekomen en wat waren de juiste paden voor jou? Wat neem je mee uit jouw ervaring?

Iedereen kent tegenslag en ik weet als geen ander hoe je hier sterker uit kunt komen. Een chronische ziekte dwingt me er met regelmaat toe om de balans op te maken. Wat helpt mij? Ik train de spieren van hoop, optimisme, veerkracht en zelfvertrouwen.

Mijn motto is: Doe wat je leuk vindt en doe waar je goed in bent!

Al bijna 30 jaar begeleid ik met veel plezier diverse mensen in hun loopbaan, tijdens ziekte, in hun zoektocht naar een nieuwe werkkring of gewoon omdat ze “het even niet meer weten”. Vanuit mijn expertise op het gebied van Jobmarketing, Werkgeluk en Personal Branding ondersteun ik graag mensen naar werk waar hun ogen (weer) van gaan stralen. Mijn nieuwsgierigheid helpt mij om mensen uit diverse achtergronden en opleidingen te kunnen ondersteunen.

Vol enthousiasme maak ik deel uit van het team van Dynamisch Bureau wat mij de ruimte geeft om mijn talenten voor jou in te zetten. De professionele aanpak in combinatie met persoonlijke aandacht spreken mij erg aan. Jouw talent, jouw kennis en jouw wijsheid staan voor mij centraal. Ook bij Dynamisch Bureau gaat het in het maatwerktraject om jou: wie jij bent, wat jij kunt en waar jij naar toe wilt”.