Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 
Team
Aylin

Aylin Özlen

Coach/TMA talent professional

‘Jij bent de stuurman van je eigen schip.’

“Mijn focus ligt in eerste instantie altijd op de mens. Ik geloof erin dat als jij in je eigen kracht staat en je focust op de dingen die jou energie geven en inspireren je vanzelf dichterbij jouw missie komt in werk en leven. Als jij in je kracht staat, heeft dat ook invloed op het vinden en behouden van werk.

Ik ga graag met jou de diepte in en mijn kracht ligt erin samen met jou heel snel tot de kern te komen. Zo streven we ernaar dat je ook echt doet waar je hart ligt en jij jouw unieke talenten optimaal benut in je leven én werk. Mensen die naast loopbaanbegeleiding begeleiding willen op het gebied van empowerment, persoonlijke effectiviteit, en levensfasen-dilemma’s passen uitstekend bij mij.

Ik heb op veel verschillende plekken zowel in de profit als non-profit als teamleider, loopbaanadviseur, mobiliteitsadviseur en ook in de IT gewerkt. De rode draad in mijn loopbaan is mijn fascinatie en liefde voor de mens in al zijn facetten.

Als zelfstandig coach en alleenstaande moeder weet ik dat het leven niet altijd zo loopt als je het voor ogen had. Mijn levenservaring heeft mij met vallen én opstaan geleerd het vertrouwen in mezelf en mijn kunnen te houden en te blijven gaan voor wat ik zelf belangrijk vind.

Ik geloof dat je je leven voor een groot deel zelf kan creëren. Natuurlijk heb je altijd te maken met de omstandigheden, maar de manier hoe je tegen de dingen aankijkt die in je leven gebeuren, heb je zelf in de hand.

Als je wat er is volledig accepteert, ontstaat er ruimte voor ongekende mogelijkheden en enorme groei.

Met alle plezier heb ik me aangesloten bij Dynamisch Bureau. Dynamisch Bureau heeft oog voor de mens. Wij stellen mensen in staat weer de regie over hun leven en loopbaan te nemen. Een insteek die ik van harte onderstreep”.

Bekijk ons hele team

Samenwerkingspartners

Omgaan met ontslag

Ace partner

Contact

DB icon

Adres

  • Zuid-Hollandlaan 7
  • 2596 AL Den Haag
w

Alg. telefoonummer