Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

 
 

Aylin Özlen

Coach/TMA talent professional

‘Jij bent de stuurman van je eigen schip.’

“Ik geloof dat je je leven voor een groot deel zelf kan creëren. Natuurlijk heb je altijd te maken met de omstandigheden, maar de manier hoe je tegen de dingen aankijkt die in je leven gebeuren, heb je zelf in de hand.

Wie wil ik zijn? Hoe breng ik mijn leven in lijn met mijn waarden en talenten? Als zelfstandig coach en moeder vraag ik mij dat constant af. Dat gun ik mijn coachees ook. Daarom ga ik nét dat stapje verder en vraag ik door. Het is mijn kracht samen met jou heel snel tot de kern te komen. Zo streven we ernaar dat je ook echt doet waar je hart ligt en jij jouw unieke talenten optimaal benut.

Ik heb op veel verschillende plekken gewerkt. Als teamleider, loopbaanadviseur, mobiliteitsadviseur en ook in de IT. De rode draad in mijn loopbaan is mijn fascinatie voor de mens in al zijn facetten.

Inmiddels heb ik genoeg levenservaring en weet ik als geen ander wat “vallen en opstaan” is. En daarbij beheers ik ook de kunst om steeds dichter bij mezelf te komen. Ontwikkeling is mijn drijfveer.

De hele mens heeft mijn interesse, niet alleen het aspect werk. Want als het goed gaat met jou, heeft dat ook invloed op het vinden en behouden van werk.

Met alle plezier heb ik me aangesloten bij Dynamisch Bureau. Dynamisch Bureau heeft oog voor de mens. Wij stellen mensen in staat weer de regie over hun loopbaan en leven te nemen. Een insteek die ik van harte onderstreep.”

Bekijk ons hele team