Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 820 82 24

team
amelia

Amelia Sealey

Loopbaancoach/TMA talent professional

‘Niemand is zoals jij en dat is nou net jouw kracht!’

“Als loopbaancoach maak ik graag verbindingen. Dat kan de verbinding zijn tussen mensen en hun wensen, talenten, passie en werk. Maar het kan ook zijn dat ik iemand verbind met een organisatie in mijn netwerk. Of dat ik iemand verbind met kennis om de juiste beslissingen te nemen.

Zelf heb ik lange tijd een tweestrijd ervaren tussen mijn sociale en behulpzame kant aan de ene kant en mijn zakelijke “no-nonsense” mentaliteit aan de andere kant.

Uiteindelijk is dit op een hele natuurlijke wijze samengegaan in mijn werk. Ik heb de overstap gemaakt van maatschappelijk werker en gezinscoach naar arbeidsbemiddelaar en loopbaancoach.

Ik heb mij aangesloten bij Dynamisch Bureau omdat wij geloven in de unieke talenten die ieder individu heeft. Wij leveren maatwerk zodat deze talenten optimaal worden benut en we een positieve bijdrage leveren aan mensen hun werk en loopbaan.

Persoonlijke ontwikkeling, de diverse levensfasen en de mens in relatie tot werk zijn thema’s die mij enorm boeien en waar ik mij in blijf verdiepen en specialiseren. Werk is in onze maatschappij een belangrijk onderdeel van onze identiteit en heeft veel invloed op ons levensgeluk. Dit gegeven fascineert mij enorm en mijn passie ligt in het herontdekken van de krachten en talenten van mijn coachees. We gaan gezamenlijk op zoek naar hun “why” en hoe dit zich vertaalt naar werk. Het gaat dan om werk waar zij enthousiast, energiek en blij van worden!

Mijn persoonlijke voldoening is het grootst wanneer mijn coachees weer de regie nemen over hun leven en loopbaan. En vooral wanneer zij hierdoor ook hun doelen kunnen verwezenlijken!”

Bekijk ons hele team