Outplacementbureau

Dynamisch Bureau staat als outplacementbureau voor “leef je talent”. Wij helpen jou bij het vinden van een baan die perfect aansluit op jouw talenten, drijfveren en wensen.

Bekijk hier onze coaches en locaties

Wat is outplacement?

Bij outplacement komen jij en je werkgever overeen dat je op zoek gaat naar een andere baan. Het kan zijn dat jouw functie zodanig is veranderd dat het niet meer past, of misschien is jouw functie komen te vervallen. Outplacement kan dan onderdeel zijn van een vaststellingsovereenkomst tussen jou en je werkgever of onderdeel zijn van het sociaal plan.

Kom gerust eens kennis maken

Als je met je werkgever hebt afgesproken dat je op zoek kan naar een outplacementbureau, wil je natuurlijk dat het klikt tussen jou en de coach, en dat de werkwijze je aanspreekt. Kom gerust eens kennis maken bij Dynamisch Bureau om dit te onderzoeken voor jezelf. Een kennismaking kost je niets en is vrijblijvend.

Jarenlange ervaring

Dynamisch Bureau is opgericht in 2005. Sindsdien hebben wij al meer dan duizend mensen begeleid naar een nieuwe werkomgeving, die optimaal aansluit bij hun talenten en (salaris)wensen.

Wij gaan voor resultaat!

We willen voor jou nét dat beetje meer doen. Zodat jij weer met plezier aan de slag kan. Dat zien we terug in de uitstekende plaatsingsresultaten en cliënttevredenheid.

Lees meer over outplacement.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen en hoe jouw outplacementtraject eruit kan zien?

Ontvang het gratis E-book

  • Ontvang het gratis E-book "3 waardevolle tips om zo goed mogelijk uit je ontslag te komen" en regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk!