Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

gesprek

Outplacementbureau

Dynamisch Bureau is een outplacementbureau gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleiden. Wij helpen jou bij het vinden van een baan die aansluit op je talenten en wensen. Volg een outplacementtraject in een regio bij jou in de buurt. Vind snel een locatie en outplacement coach bij jou in de buurt.

Bekijk hier de locaties en coaches in regio Den Haag

Bekijk hier de locaties en coaches in regio Rotterdam

Bekijk hier de locaties en coaches in regio Leiden

Bekijk hier de locaties en coaches in regio Haarlem

Bekijk hier de locaties en coaches in regio Amsterdam

Wat is outplacement?

Bij outplacement komen jij en je werkgever overeen dat je op zoek gaat naar een andere baan, soms in een andere richting, en dat je niet meer terugkeert op je oude werkplek. Dit is vaak onderdeel van een vaststellingsovereenkomst tussen jou en je werkgever. Ook kan er sprake zijn van een sociaal plan waarin outplacement is opgenomen.

Kom gerust eens kennis maken

Als je met je werkgever hebt afgesproken dat je op zoek kan naar een outplacementbureau, wil je natuurlijk dat het klikt tussen jou en de coach, en dat de werkwijze je aanspreekt. Kom gerust eens kennis maken bij Dynamisch Bureau om dit te onderzoeken voor jezelf. Een kennismaking kost je niets en is vrijblijvend.

Jarenlange ervaring

Dynamisch Bureau is opgericht in 2005. Sindsdien hebben wij honderden mensen begeleid naar een nieuwe werkomgeving, die optimaal aansluit bij hun talenten en (salaris)wensen.

Wij gaan voor resultaat!

We willen voor jou nét dat beetje meer doen. Zodat jij weer met plezier aan de slag kan. Dat zien we terug in de uitstekende plaatsingsresultaten en cliënttevredenheid.

Lees meer over outplacement.

Benieuwd wat ons outplacementbureau voor jou kan betekenen? Bel ons binnen jouw regio of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op:

Ontvang het gratis E-book

gratis E-book

  • Ontvang het gratis E-book en regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk!